Ana sayfa Sosyal Medya Destan dizisinin başrolünü kapan Ebru Şahin’e en çok merak edilen soru soruldu!

Destan dizisinin başrolünü kapan Ebru Şahin’e en çok merak edilen soru soruldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisinde canlandırdığı Reyyan karakteri ile kariyerinde büyük bir çıkışa imzasını atan Ebru Şahin, kısa denilebilecek bir sürede çok büyük hayran kitlelerini peşinden koşturmayı başardı. Sadece Türkiye’de değil, yurt dışında da büyük bir hayran kitlesine kavuşan oyuncunun attığı her adım da yakından takip ediliyor.

ABD’de kariyerini sürdüren basketbolcu Cedi Osman ile geçtiğimiz yaz aylarında aşk yaşamaya başlayan Ebru Şahin hakkında evleneceğine yönelik haberler yapılmıştı. Oyuncu araç içindeyken basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Evlilik haberleri sorulunca Ebru Şahin, “Uzun süredir tanışıyorum aileleri ile zaten, öyle bir şey yok. Öyle bir gündemimiz yok” diye konuştu. Cedi Osman da ilişkinin gayet iyi gittiğini belirtmekle yetindi. Evlilik konusuna net bir yanıt vermeyen çift hayranlarını yine merakta bıraktı.

Bozdağ Film ile anlaşma yapan Ebru Şahin, 9. yüzyılda geçen bir aşk hikayesinde yer alacak. Destan isimli dizide başrolde olacağı kesinleşen oyuncunun partnerinin kim olacağı ise henüz belli deği. Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman gibi güçlü projeleri yapan Bozdağ Film’in yeni dizisi Destan ile Ebru Şahin’in kariyerinde bir başka zıplama daha yapması beklentisi yüksek.