Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuruluş Osman dizisi reytinglerde rakipsiz, heyecan zirvede

Kuruluş Osman dizisi reytinglerde rakipsiz, heyecan zirvede

tarafından ker_def

Ekranların en çok izlenen dizisi ‘Kuruluş Osman’, atv ekranındaki 74’üncü bölümüyle nefesleri keserken reytinglerin ve sosyal medyanın zirvesinde yer aldı. ‘Kuruluş Osman’ın finalinde Osman Bey ve alpleri İnegöl Kalesi’nde kuşatıldı.

#VatanDemek etiketiyle sosyal medyada Türkiye ve dünya gündeminde yer alan ‘Kuruluş Osman’, reytinglerde de açık ara en çok izlenen yapım oldu. ‘Kuruluş Osman’, tüm kategorilerde birincilik elde etti. Sadece AB grubunda Sadakatsiz rakibine yakın reytingler aldı. atv dizisi tüm kişiler ve ABC1 gruplarında ise iki haneli oranlar elde ederek rakipsiz olduğunu bir kez daha gösterdi.

Madendeki patlamanın ardından alplerini kurtarmak için uğraşan Osman Bey, Tekfur Rogatus ve askerlerinin saldırısına uğradı. Osman Bey alplerini kurtarsa da Boran Alp esir düştü. Tekfur Nikola’nın yakaladığı Mari ve Turgut Bey ise Osman Bey’in yokluğunda acil harekete geçip alpleriyle tekfurlara baskın yapan Malhun Hatun tarafından kurtarıldı.

Kuruluş Osman dizisi reytinglerde rakipsiz, heyecan zirvede 7

Boran Alp’i kurtarabilmek için zamanla yarışan Osman Bey, aradığı fırsatı obaya gelen İznik Valisi’nın kızı Hera ile yakaladı. Hera sayesinde alplerini İnegöl Kalesi’ne sokan Osman Bey, meydanda infaz edilmek üzere olan Boran Alp’e ulaştı ancak bunun Tekfur Nikola’nın oyunu olduğunu anladığında etrafı sarılmıştı. Dizinin 75. yeni bölümünde neler yaşanacağı da şimdiden merak konusu oldu.

15 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanacak 74. bölümden ilk fragman izleyicilerle buluştu. Yeni bölüm fragmanındaki “Burada Bey de benim! Devlet de benim!” sözleri dikkatleri çekiyor.

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’, atv ekranlarındaki üçüncü sezonunda da çarşamba akşamlarına damgasını vurmaya devam edecek.