Ana sayfa Sosyal Medya Gökhan Alkan’ın doğum günü için dünyanın dört bir yanından hediyeler geldi!

Gökhan Alkan’ın doğum günü için dünyanın dört bir yanından hediyeler geldi!

tarafından ker_def

Kalp Yarası isimli atv dizisinde başrolde yer alan Gökhan Alkan, Yasak Elma dizisindeki performansından sonra, yaz döneminde Kalp Yarası ile hayranlarını mest etti. Yağmur Tanrısevsin ile çok iyi bir ikili de olan oyuncu, güçlü bir partnerlik örneği sergiledi.

Kalp Yarası dizisiyle birlikte popülerliğini de artıran oyuncu Antakya’daki sette yoğun bir tempoda çalışırken doğum günü sürprizleri ile karşılaştı. Dünyanın dört bir yanından hayranları oyuncuya çeşitli hediyeler gönderdi.

Kalp Yarası dizi ekibi de 8 Aralık 1987 doğumlu olan oyuncu için de sette bir sürpriz yaptı. Gökhan Alkan’a sette sürpriz doğum günü kutlaması düzenlendi.

Gökhan Alkan'ın doğum günü için dünyanın dört bir yanından hediyeler geldi! 9

Pasta ile çekimin yapıldığı yere gelen set ekibi başarılı oyuncuyu hayli şaşırttı. Doğum günü pastasını ekip arkadaşlarıyla birlikte kesen Alkan, tüm ekibe teşekkür etti güzel ve başarı dileklerini iletti.

Gökhan Alkan'ın doğum günü için dünyanın dört bir yanından hediyeler geldi! 10

İran, İtalya, Mısır, Brezilya, Panama ve İspanya gibi dünyanın çeşitli ülkelerindeki hayranları da Alkan’ın doğum gününü unutmadı.

Oteli çiçek bahçesine çeviren fanlar, Antakya’dan bir pastacıya da ulaştı. Yakışıklı oyuncu hayranları tarafından gönderilen özel yapım pastaları ekip arkadaşlarına ikram etti.

Gökhan Alkan'ın doğum günü için dünyanın dört bir yanından hediyeler geldi! 11