Ana sayfa Dizi Fragmanları Teşkilat dizisinde başrol ortadan kayboldu!

Teşkilat dizisinde başrol ortadan kayboldu!

tarafından ker_def

Teşkilat isimli TRT1 dizisi pazar akşamları çok başarılı bir performans ortaya koyuyor. Hem hikayesi hem de oyunculuk performansları ile dikkat çeken dizi, reytingleriyle de çok iyi sonuçlara imza atıyor. Dizinin 12 Aralık Pazar günü 26. bölümü yayınlanacak.

İlk sezondaki başarısını ikinci sezonda da sürdüren dizinin başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul hafta içi ödül mutluluğu yaşadı. ‘En iyi dizi oyuncusu’ ödülünün sahibi olan Çağlar Ertuğrul, Teşkilat dizisindeki Serdar karakteri ile bu başarıyı sağladı… Deniz Baysal ile partner olan oyuncunun etkili aksiyon sahneleriyle öne çıkması hayranlarını da memnun ediyor.

Teşkilat dizisinin yeni bölümünde ise Serdar, bir anda ortadan kayboluyor… Libya’da sağlanan büyük başarının ardından Ankara’ya dönen ekibi yeni bir sürpriz beklemektedir. Yıldırım’ın yeni hamlesi hem Nemesis’in ilk adımı hem de ekip için zorlu olayların başlangıcı olacaktır. Yıldırım’a karşı büyük bir adım atan ekip kendilerini tüm ülkeyi etkileyecek olaylar silsilesinin içinde bulur. Yıldırım büyük planı için ülkeyi kaosa sürükleyecek düğmeye basar.

Tüm bu sürecin içinde Serdar bir anda ortadan kaybolur. Serdar’ın geri dönebilmek için zorlu yolları aşması ve tüm ekibin de başarılı olmaktan başka çaresi yoktur.

‘Teşkilat’ heyecan dolu yeni bölümüyle Pazar akşamı saat 20.00’de TRT 1’de yayınlanacak.