Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisinde ayrılık mı var; Selcan Hatun ortalarda yok, peki neden?

Kuruluş Osman dizisinde ayrılık mı var; Selcan Hatun ortalarda yok, peki neden?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisinin ikinci sezonu başladı. Dizinin ilk sezonu 27 bölümde tamamlanmıştı. Yapılan hazırlık çalışmaları, ekibe katılan yeni isimler, senaryonun yeniden elden geçirilmesi ve çekimlerin de daha etkileyici olması ile Kuruluş Osman bambaşka geliyor.

7 Ekim Çarşamba akşamı atv ekranında yeni bölüm yayınlanmadan önce paylaşılan fragmanlar zaten değişimin ne kadar büyük olduğunu anlatmaya yetiyordu. Diziye katılan yeni oyuncular, yeni karakterlere hayat veriyor. Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı dizide artık Cüneyt Arkın, Erkan Avcı, Seçkin Özdemir, Seray Kaya, Kanbolat Görkem Arslan, Emin Gürsoy gibi etkili isimler de var.

Yenilenen kadrosu ile ekrana damga vuracağı kesin olan ikinci sezonda bir sürpriz ise Selcan Hatun karakterinden gelecek. Didem Balçın, yaptığı açıklamada dizinin ikinci sezonunda ilk bölümlerde kendisinin olmadığını söyledi.

Oyuncu, “Çekimler iyi gidiyor. Ben birkaç bölüm yokum, sonra sürpriz bir şekilde geliyorum. O yüzden de heyecanla bekliyoruz. Sezona başlıyor Kuruluş Osman. Rüzgar gibi esecek. Çarşambayı estireceğiz” diye konuştu.

Diziye çok önemli isimlerin katıldığının altını çizen Didem Balçın, izleyicilerin başka bir dizi izliyormuş gibi hissedeceğini anlattı. Oyuncu, “Sanki yeni sezonda yeni bir kadro gibi hissedeceksiniz” ifadesini kullandı.

Kuruluş Osman dizisinde ayrılık mı var; Selcan Hatun ortalarda yok, peki neden? 7

Pandemi nedeniyle daha çok dikkat etmesi gerektiğini ve herkese de bunu tavsiye eden Didem Balçın; maske, mesafe ve hijyen üçlüsünün önemine işaret etti.

Sette de bu üç kurala uyduklarının altını çizen Didem Balçın, “Sette inanılmaz bir önlem var. Sadece benimle ilgisi yok bu durumun. Çünkü sonuçta orada 200-300 kişi çalışıyor. O yüzden de önlemler çok önemli. Çünkü 1 kişinin olması demek, setin durması demek. Yayına çıkmaması demek. O yüzden sette ekstra bir önlem var” ifadelerini kullandı.

Kuruluş Osman dizisinin ayrı bir platoda çekildiği için kendilerini şanslı bulduklarını da belirden Didem Balçın, ekibin toplu taşımı da kullanmadığını ve koruma önlemlerinin çok yoğun olduğunu anlattı.