Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Altan Düzyatan, Barbaros mesajı verdi; Burak Özçivit polemiğinden uzak durdu!

Engin Altan Düzyatan, Barbaros mesajı verdi; Burak Özçivit polemiğinden uzak durdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda TRT1 ekranında yayınlanacak olan bir başka yüksek bütçeli dizi de Barbaros olacak. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin elde ettiği müthiş başarının ardından Barbaros Hayreddin Paşa’nın anlatılacağı Barbaros dizisi de heyecanla bekleniyor.

Burak Özçivit, dizide Barbaros’un ağabeyi Oruç Reis olarak izleyicilerin karşısına geçecek. Bilindiği üzere Barbaros karakteri için de Ulaş Tuna Astepe ile anlaşma sağlanmıştı.

Motosikleti ile dışarı çıkan Engin Altan Düzyatan, kameralara yakalandı. Oyuncu dizi ile ilgili sorular üzerine, “Çekimlere daha başlamadık, ama her şey yolunda” diye konuştu.

Yönetmenlik koltuğuna oturması beklenen Taylan Biraderler’in ayrılığı da soruldu. Oyuncu, “Ayrıldıklarını duydum, ama ne olacak, kim olacak fikrim yok. Yapımcı bilgisini sizinle paylaşacaktır” dedi.

Engin Altan Düzyatan, Barbaros mesajı verdi; Burak Özçivit polemiğinden uzak durdu! 7

Usta aktör Serdar Gökhan, daha önce yaptığı açıklamada Engin Altan Düzyatan’a övgüde bulunmuştu. Hatırlanacağı üzere iki ünlü isim Diriliş Ertuğrul dizisinde birlikte rol almıştı. Serdar Gökhan ayrıca, Kuruluş Osman dizisinde Burak Özçivit’in de Osman Bey rolünün ağırlığını taşıyamadığı eleştirisinde bulunmuştu.

İşte bu sözler Engin Altan Düzyatan’a soruldu. Oyuncu, Burak Özçivit konusunda polemik yaratacak bir ifadede bulunmaktan kaçındı. Düzyatan, “Sağ olsun çok sever beni Serdar abi” demekle yetindi.

Pakistanlı bir şirket ile anlaşma konusu ile ilgili sorulara da yanıt veren oyuncu, “Bir problem yaşadık açıkçası. Çok uygun olmayan bazı haberler okuduk. İkimizin isminin aynı yerde görünmemesi daha uygun olur, diye düşündük. O yüzden de bir şekilde çekildik” ifadelerini kullandı.