Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisinden ayrıldı, Kanal D’nin yeni dizisine katıldı!

Kuruluş Osman dizisinden ayrıldı, Kanal D’nin yeni dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oynucu Eren Vurdem’den bahsediyoruz… Söz dizisinde canlandırdığı Ateş Acar karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Eren Vurdem, son yılların aranılan erkek oyuncuları arasında bulunuyor.

Oyunculuk kariyerine 2009 yılında başlayan Eren Vurdem, sinema ve dizi olmak üzere birçok projede farklı karakterleri canlandırdı. İnadına Aşk dizisinde Çınar Barutçu olarak göz dolduran oyuncu, asıl çıkışını ise 3 sezon başarıyla rol aldığı Söz dizisinde elde etti.

En son Kuruluş Osman dizisinde Konur Alp karakterini canlandıran Eren Vurdem, 1. sezonunu tamamlayan diziden ayrılan isimler arasında da yer aldı.

Eren Vurdem’in yeni sezondaki yeni dizisi de belli oldu. Doktor Foster isimli BBC dizisinden uyarlanmakta olan Sadakatsiz isimli psikolojik gerilim türündeki yapımda Eren Vurdem de rol alacak.

Kuruluş Osman dizisinden ayrıldı, Kanal D'nin yeni dizisine katıldı! 7

Kanal D ekranında izleyeceğimiz ve yeni sezonun en farklı yapımlarından olan Sadakatsiz’de Cansu Dere ile Caner Cindoruk başrollerde yer alıyor.

Yeliz Kuvancı, Burak Sergen, Özge Özder de dizinin diğer dikkat çeken oyuncuları.. Bir de Şevval Sam’ın Metin Tekin’den olan oğlu Tarık Emir Tekin de Sadakatsiz dizisinde rol alacak.