Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisine iki önemli oyuncu ile takviye yapıldı!

Kuruluş Osman dizisine iki önemli oyuncu ile takviye yapıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki önemli isim Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümlerinde izleyicilerin karşısına çıkacak. Bu isimlerden birisi genç oyuncu Berk Erçer, diğeri ise tecrübeli isimlerden Taner Turan oldu… Burak Özçivit’in başrolündeki dizi çok iyi bir proje olarak kendisini kanıtladı.

Çarşamba akşamları atv ekranında yayınlanan Kuruluş Osman dizisi, üçüncü sezonuyla çok başarılı bir çıkış daha yaptı. Dizinin her bölümü milyonlarca izleyici tarafından heyecanla takip ediliyor. Sezonun en başarılı ilk 3 dizisinden birisi olan Kuruluş Osman’a yeni karakterler de dahil oluyor.

Tecrübeli oyuncu Taner Turan’ın dizide Vezir Alemşah olarak ekrana geleceği ortaya çıktı. Uzun yıllardır birçok dizide ve sinema filminde izlediğimiz Taner Turan, geçen sezon Uyanış Büyük Selçuklu isimli tarihi dizide Emir İlteber karakterine hayat verdi.

Kuruluş Osman dizisine iki önemli oyuncu ile takviye yapıldı! 8

Taner Turan, bu sezon ise bir başka tarihi dizi Kuruluş Osman’da izleyici karşısına çıkacak.

Bir başka önemli transfer ise Konuralp karakterine hayat verecek olan Berk Erçer oldu. Uzun süredir ekranda göremediğimiz genç oyuncu, 2008 yılından bu yana setlerde yer alıyor.

Kariyerindeki proje sayısının az olmasına rağmen iyi yapımlar olduğu gözlemlenen Berk Erçer, 2019 yılında yer aldığı Mehmetçik Kutül Amare dizisinden bu yana izleyicilerle buluşamadı.

Kuruluş Osman dizisine iki önemli oyuncu ile takviye yapıldı! 9

Berk Erçer ile Taner Turan’ın önümüzdeki bölümlerde Kuruluş Osman dizisinde izleyicilerle buluşmaları bekleniyor.