Ana sayfa Sosyal Medya Berk Erçer’i bir tarihi dizide bıraktık, Kuruluş Osman ile yine bir tarihi dizide bulduk!

Berk Erçer’i bir tarihi dizide bıraktık, Kuruluş Osman ile yine bir tarihi dizide bulduk!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Berk Erçer’in yeni dizisi belli oldu. atv ekranında yayınlanan ve izleyicilerin daha ilk bölümden itibaren hayran kaldığı Destan dizisinde rol almak birçok oyuncu adına iyi bir kariyer adımı olur. Berk Erçer’in de Destan dizisinde yer alacağına yönelik beklenti vardı. Ancak oyuncu bu iddialı dizide kendisine yer bulamadı.

Bozdağ Film’in diğer iddialı dizisi Kuruluş Osman’da ise oyuncuya bir rol verileceği ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Berk Erçer yakında Kuruluş Osman dizisinde izleyicilerle buluşacak.

Üçüncü sezonu başarıyla devam eden Kuruluş Osman, sezonun en iyi reytinglerini alan ilk 3 dizisi arasında bulunuyor. Destan’dan bile daha iyi reytingler almayı sürdüren Kuruluş Osman dizisi Berk Erçer adına da güzel bir kariyer adımı olacaktır.

Konuralp isimli karaktere hayat verecek olan oyuncu, önümüzdeki bölümlerde izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Berk Erçer’in performansı ve karakterin detayları da hayranları tarafından merak ediliyor. Berk Erçer, en son 2018-2019 sezonunda Mehmetçik Kutül Amare isimli TRT1 dizisinde rol almıştı.

Tarihi dizi deneyimini bu yapım ile yaşayan oyuncu, aradan geçen 3 yılın ardından yeniden bir tarihi dizi projesi ile ekrana dönmüş olacak. Hayranları da uzun süredir oyuncudan bir dizide rol almasını bekliyordu. Hayranların bu isteği de gerçekleşiyor.

2008 yılından bu yana oyunculuk yapan Berk Erçer, Kayıp isimli dizideki Mahir karakteri ile dikkatleri çekmişti.