Ana sayfa Sosyal Medya Kuruluş Osman dizisinin Aygül’ü Buse Arslan yeni teklifler alıyor, sürpriz geliyor!

Kuruluş Osman dizisinin Aygül’ü Buse Arslan yeni teklifler alıyor, sürpriz geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisinde canlandırdığı Aygül Hatun karakteri ile çok beğenilen Buse Arslan, genç ve başarılı kadın oyunculardan birisi olarak öne çıkıyor. 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, 2011 yılından bu yana setlerde yer almaya devam ediyor.

Kocamın Ailesi dizisindeki Gülay karakteri ile dikkat çeken oyuncu, Kuruluş Osman’daki etkili performansıyla da geniş bir hayran kitlesine sahip oldu. Oyuncu hem formuna dikkat ediyor hem eğitimine sürdürüyor hem de yeni projeler için görüşmeler yapıyor.

Kuruluş Osman dizisinden geçen yıl ayrılan Yeşim Ceren Bozoğlu ile iyi bir dostluk kuran Buse Arslan, arkadaşıyla birlikte yemekte bir araya geldi. Yemek sonrasında ise ikili gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Yemek konusunda çok dikkat ettiğini söyleyen Buse Arslan, “Sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum. Karbonhidrat çok seviyorum ama onu bıraktım artık. Sete yemeğimle gidiyorum. Buharda pişirdiğim sağlıklı yemeklerimle sete gidiyorum” açıklamasını yaptı.

Kuruluş Osman dizisinin Aygül'ü Buse Arslan yeni teklifler alıyor, sürpriz geliyor! 8

Buse Arslan’ın üçüncü üniversitesini okumakta olduğu ayrıca da yeni projeler için görüşmeler halinde olduğu ortaya çıktı. Yeşim Ceren Bozoğlu, arkadaşının sırlarını gazetecilerle paylaştı.

Buse Arslan yakın bir zamanda yeni bir dijital proje için çalışmalara başlayabilir. Henüz imza atmayan oyuncu, görüşmeleri sürdürüyor.

Arkadaşının hem oyunculuğunun hem ev hanımlığının övgüye değer olduğunu belirten Yeşim Ceren Bozoğlu, Buse Arslan’ı da utandırdı.

Kuruluş Osman dizisinin Aygül'ü Buse Arslan yeni teklifler alıyor, sürpriz geliyor! 9

Buse Arslan ile Yeşim Ceren Bozoğlu, birbirlerini kollayan iki arkadaş olarak dikkat çekiyor. Bozoğlu, bu durumun sektörde artık sıklıkla yaşandığını ve artık kadın oyuncuların birbirlerini kolladıklarını ifade etti.

Setlerde çok artan koronavirüsten korunmak için dikkat ettiklerini anlatan Buse Arslan, iyi beslendiğini ve hem kendisini hem de çevresindekileri korumaya çaba harcadığını söyledi.