Ana sayfa Dizi Haberleri Yeşim Ceren Bozoğlu, yıllar önce O Hayat Benim dizisindeki Nuran karaktere geri dönüş yaptı!

Yeşim Ceren Bozoğlu, yıllar önce O Hayat Benim dizisindeki Nuran karaktere geri dönüş yaptı!

tarafından ker_def

Yeşim Ceren Bozoğlu, yer aldığı projelerdeki başarısıyla ismini Türk dizi tarihine yazdıran oyunculardan birisi olarak biliniyor. 1974 yılında Ankara’da dünyaya gelen Bozoğlu, çok farklı karakterler canlandırdı ve çok önemli deneyimler elde etti.

Oyuncunun takipçilerinin aklından çıkmayan rollerden birisi de O Hayat Benim isimli dizideki Nuran karakteri olmuştur. 2014 ile 2017 yılları arasında müthiş bir başarı sergileyen, hikayesi ve oyunculuk performansları ile geniş kitleleri etkileyen O Hayat Benim dizisinin üzerinden uzun bir zaman geçti.

Yıllar sonra Yeşim Ceren Bozoğlu, canlandırdığı Nuran karakterinin bir benzerini Yalan isimli yeni Kanal D dizisinde buldu. 9 yıl aradan sonra oyuncunun yeni imajı ile eski rolündeki imajı arasındaki fark da dikkatlerden kaçmıyor.

Nuran karakteri ile Hülya karakteri birbirine çok benziyor ve bu durum da Yeşim Ceren Bozoğlu’na bir dejavu yaşatacak gibi gözüküyor.

Yalan dizisindeki Hülya Yıldız karakteri aynı O Hayat Benim dizisindeki Nuran gibi bencil ve sadece kendi çıkarlarını düşünen birisi.

Melike’nin neredeyse tam zıttı bir karakter olan Hülya’nın özellikleri şöyle: “Melike’nin neredeyse tam zıt karakterde olan ablasıdır. Düşüncesiz, sorumluluktan kaçan, kurnaz, korkak ve çıkarcı biridir. Ne anne olarak ne de evlat olarak kendinden bekleneni vermiştir. Önceliği daima kendi menfaatleridir. Buna da her zaman akılcı bir kılıf bulur.”

Hülya karakteri ile Nuran arasındaki benzerliği birçok izleyici de fark edecektir.

Yeşim Ceren Bozoğlu, neredeyse 9 yıl aradan sonra benzer bir kötü kadın karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkmaya başladı.

Aslıhan Güner ile Feyyaz Duman ikilisinin başrolünde yer aldığı Yalan dizisi geçtiğimiz pazartesi akşamı ilk bölümü ile Kanal D ekranında yer aldı.

İçinde büyüttüğü haset ile herkesin kaderi ile oynayan, yalanların kaynağı haline gelen Hülya karakteri, Yalan dizisi izleyicilerini çileden çıkartacağa benziyor.