Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuruluş Osman dizisinin reytinglerine bakınca vallahi de bravo!

Kuruluş Osman dizisinin reytinglerine bakınca vallahi de bravo!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Kuruluş Osman dizisi muhteşem bir ikinci sezon geçiriyor. Sezon başında baştan aşağıya yenilenen dizi, 2020-2021 sezonuna da damgasını vurdu. Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı dizinin ekibine birçok ünlü katıldı ve bazı isimler de bu sezon içinde hikayeye veda etti.

Burak Özçivit’in muhteşem bir performans ortaya koyduğu dizinin şimdiye kadar 61 bölümü yayınlandı. Hikayesi ve oyunculuk performanslarının yanı sıra atmosferiyle de çok etkileyen dizi, Temmuz ayının ilk haftasına kadar ekranda kalmaya devam edecek. Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünün reytingleri de çok iyi geldi. Birçok iddialı dizi iki haneli oranlardan aşağıya düşerken, Kuruluş Osman hem tüm kişiler hem de ABC1 gruplarında birinciliği iki haneli oranlar ile elde etti.

Televizyon izlenme oranlarının büyük düşüş yaşadığı şu dönemde, rakibi Sadakatsiz dizisinin sezon finalinin bile ciddi düşüş sergilediği bir ortamda Kuruluş Osman dizisinin ortaya koyduğu performans gerçekten tebrik edilmeyi hak ediyor. Dizinin Temmuz ayının başlarına kadar süreceği düşünülür ise, gelecek bölümlerde bu reytinglerin bir miktar daha düşmesi mümkün.

Burak Özçivit yaz aylarında da çalışacaklarını geçtiğimiz ay yaptığı bir açıklamada duyurmuştu. Dizinin ekibi yoğun şekilde çalışıyor. 62. yeni bölüm de 9 Haziran Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşacak. İşte yeni bölümden ilk fragman: