Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni dizi Baş Belası setinden ilk fotoğraflar geldi!

Yeni dizi Baş Belası setinden ilk fotoğraflar geldi!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların yeni polisiye komedisi Baş Belası’nın çekimleri İstanbul’da devam ediyor. Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir’in yer aldığı dizi, atv ekranında seyirciyle buluşmak için gün sayıyor.

Daha önce Sen Anlat Karadeniz, Seni Çok Bekledim gibi dizilerde dramatik karakterleri canlanıran İrem Helvacıoğlu, Baş Belası ile çok farklı bir karakterde izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yaz dizisi olarak ekrana gelecek dizi büyük merakla bekleniyor.

Yeni dizi Baş Belası setinden ilk fotoğraflar geldi! 9

Dizinin İstanbul’daki setinde çekimler son hız devam ederken setten ilk fotoğraflar da paylaşıldı. Fotoğraflar dizinin eğlence dozunun yüksek olduğunun da adeta birer kanıtı oldu.

Yeni dizi Baş Belası setinden ilk fotoğraflar geldi! 10

Başroldeki İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir’e Dilara Aksüyek, Bülent Düzgünoğlu, Neşe Baykent, Taner Rumeli, Yılmaz Kunt, Buçe Buse Kahraman, Ali Mert Yavuzcan, Ergül Miray Şahin, Özgür Cem Tuğluk gibi deneyimli oyuncular eşlik edecek.

Yeni dizi Baş Belası setinden ilk fotoğraflar geldi! 11

Dizinin hikayesi ise şöyle:

“Baş Belası”, kendisini ailesine adamış bir kadın olan İpek Gümüşçü’nün hayatını derinden sarsan olaylar sonucu emniyette psikolog olarak çalışmaya başlamasıyla yaşadıklarını konu alıyor. İpek’in çocukluğundan beri tutkusu olan polisiye merakı onu cinayet büro baş komiseri Şahin Kara’yla sık sık karşı karşıya getirecek. “Baş Belası” birbirine taban tabana zıt bu iki karakterin polisiye maceralarla süslü eğlenceli hikayelerini anlatacak.

Baş Belası çok yakında ATV ekranlarında olacak.