Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisi iddiasız sezon finali ile yine reytinlerde iyi iş çıkardı!

Sadakatsiz dizisi iddiasız sezon finali ile yine reytinlerde iyi iş çıkardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Burak Sergen başrollerde yer alıyor. BBC yapımı olan Doctor Foster’dan uyarlanan Sadakatsiz dizisinin her bölümü büyük bir ilgi gördü.

Orijinalinden çok daha başarılı olan Sadakatsiz dizisinin sezon finali dün akşam yapıldı. 31.bölümü ile birlikte ilk sezonu tamamlayan dizi yaz arası verdi. Eylül ayında yeniden ekranlara dönmesi beklenen Sadakatsiz dizisinde sezon finali ise izleyiciler tarafından beğenilmedi. Geçtiğimiz hafta yayınlanmayan diziyi 2 haftadır bekleyen hayranlar adeta isyan etti.

Sosyal medyada dizinin sezon finalinin sönük kaldığı ve çok daha iyi bir bölüm olabileceğine yönelik yorumlar vardı. Birçok dizi hayranı, “Biz bunun için mi bu kadar bekledik” diyerek isyanda bulundu.Ancak dizinin reytingleri noktasında düşüş yaşansa da birçok yapımda benzer bir durum var.

Kuruluş Osman ile reyting mücadelesi yapan Sadakatsiz, AB grubunda önceki haftalarda olduğu gibi yine birinciliği elde etti. Tüm kişiler ve ABC1 gruplarında ikincilik elde eden dizi adına yine iyi sonuçlar geldi.

Hem de izleyicilerin yoğun bir eleştiri yaptığı ilk kez görüldü. Sadakatsiz bugüne kadar izleyicisinden büyük destek gören bir projeydi. Ancak gelen yoğun eleştiriler ilk kez diziye yönelik tepkilerin yükseldiğini gösterdi.

Dizi hayranları bir sezonun özeti gibi sunulan sezon finali için, “Dalga mı geçiyorsun canım! Bizi 2 hafta bomba bir sezon finali yapmak istiyoruz diye boşu boşuna beklettiniz. Keşke bundan önceki bölümün sonu sezon finali olsaydı” ifadeleriyle eleştiriler yaptı.

Hikayenin nasıl başladığına yönelik olarak geçmişe de giderek hazırlanan sezon finali birçok izleyicinin de aklını karıştırdı. İzleyiciler fazla yorulduklarını ve kafalarının karıştığını da ifade eden yorumlar yaptı. Geçişlerin hızlı olması eleştirilen bir başka konuydu.

Tüm bu eleştirilere rağmen Sadakatsiz dizisinin reytinglerinin iyi geldiğini söyleyebiliriz.