Ana sayfa Sosyal Medya Kuruluş Osman dizisinin setinde sular durulmuyor! Yapım şirketinden yorumlara kapalı açıklama geldi!

Kuruluş Osman dizisinin setinde sular durulmuyor! Yapım şirketinden yorumlara kapalı açıklama geldi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Yeni sezon bölümleriyle  geçtiğimiz haftalarda izleyiciyle buluşan ATV’nin iddialı yapımı Kuruluş Osman, her bölümüyle reytinglerin ve sosyal medyanın zirvesinde yer almaya devam ediyor.

Gündemden düşmeyen dizi geçtiğimiz ay başrol oyuncusu Burak Özçivit ve set çalışanlarının mahkemelik olmasıyla gündeme gelmişti. Burak Özçivit’in kendilerine hakaret ve küfür içerikli sözler söylediğini öne süren set çalışanları, Özçivit hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Beykoz Riva’da 8 Aralık 2020’de ‘Kuruluş Osman’ dizisinin çekimleri sırasında, kendilerine küfür ve hakaret içeren sözler söylediğini iddia eden 4 set çalışanının suçlaması karşısında ifadesi alınan ünlü oyuncu, “Set ortamının stresli olduğu doğrudur ama ağzımdan asla küfür ve hakaret çıkmamıştır” ifadesini vermişti.

Kuruluş Osman dizisinin setinde o günden bu yana sular durulmadı. Burak Özçivit’in ekrana yansıyan bu başarısının yanında sette çalışanlar ile zaman zaman sorun yaşadığına yönelik iddialar da ortaya atılıyor.

Kuruluş Osman dizisinin yapımcı firması  Bozdağ Film’den de konuyla ilgili bir açıklama geldi. Firmanın resmi instagram hesabından yapılan açıklamada aşağıdaki ifadeler kullanıldı.

Kuruluş Osman dizisinin setinde sular durulmuyor! Yapım şirketinden yorumlara kapalı açıklama geldi! 7

Yapımcı firmadan yapılan açıklamada, oyuncu hakkında ortaya atılan kötü davranış, hakaret ve set çalışanlarına küfür ettiği iddiaları kabul edilmezken, açıklamanın yoruma kapalı şekilde paylaşılması da dikkatlerden kaçmadı.