Ana sayfa Dizi Haberleri EDHO’dan Evlilik Hakkında Her Şey’e büyük transfer!

EDHO’dan Evlilik Hakkında Her Şey’e büyük transfer!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başarılı oyunculukları ve iyi reytingleriyle bu sezon Fox TV’nin en iyi yeni dizilerinden biri olan Evlilik Hakkında Her Şey emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. İzleyicilerin severek izlediği dizi, kadrosuna katılan yeni bir oyuncuyla hikayesini güçlendirmeye hazırlanıyor.

BBC yapımı olan The Split dizisinden uyarlanan Fox TV’nin yeni dizisi, etkileyici bölümleri ile milyonları ekran başına topluyor. Salı akşamları yayınlanan ve dün akşam dokuzuncu bölümüyle ekrana gelen dizide Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Sumru Yavrucuk, Tülin Ece, Yiğit Kirazcı ve Gökçe Eyüboğlu gibi dikkat çekici isimler yer alıyor.

Aynı akşam yayınlanan ve çok güçlü bir rakip olan TRT 1 dizisi Masumlar Apartmanı’na rağmen yolunda emin adımlarla ilerleyen Evlilik Hakkında Her Şey dizisine yeni bir oyuncu katıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Sevcan Yaşar bundan böyle Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde rol alacak.

EDHO'dan Evlilik Hakkında Her Şey'e büyük transfer! 14

Sevcan Yaşar, Yiğit Kirazcı’nın hayat verdiği Yıldırım’ın eski eşi Neyran’a hayat verecek. Neyran’ın nasıl bir karakter olacağı konusunda henüz bir bilgi paylaşılmadı.

Miss Model of Turkey birincisi olduktan sonra Çin’de düzenlenen Miss Model of World yarışmasında da birici olan Sevcan Yaşar, Ege Üniversitesi Biyoloji Bölümü’nden mezun oldu. Yaşar halen Yeditepe Üniversitesi’nde oyunculuk eğitimi almaya devam ediyor.

Oyunculuk hayatına Kayıp Şehir dizisiyle adım atan Sevcan Yaşar bugüne kadar Böyle Bitmesin, Aramızda Kalsın, Bahtiyar Ölmez ve Erkenci Kuş dizilerinde rol aldı. Sevcan Yaşar, ATV’nin çok sevilen ancak yapım şirketi ve kanal arasındaki anlaşmazlık nedeniyle sona eren Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde de Esra Boran karakterini canlandırmıştı.