Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman yabancı bir ülkede bir numaraya yükseldi!

Kuruluş Osman yabancı bir ülkede bir numaraya yükseldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’de çok başarılı reyting sonuçları alan Kuruluş Osmanlı dizisi yabancı bir ülkede en çok izlenenler arasında birinci oldu.

İkinci sezonunda da seyirciden büyük ilgi gören ve reytinglerin zirvesinden inmeyen Kuruluş Osman, ATV ekranlarında izleyiciyle bir araya gelmeye devam ediyor. Dizi yarın akşam 60. bölümüyle izleyiciyle buluşacak.

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği Kuruluş Osman’ın 60 bölümü yine çok önemli gelişmelere sahne olacak.

Kuruluş Osman yabancı bir ülkede bir numaraya yükseldi! 7

bir yanda Osman Bey ve Malhun Hatun’un düğünü yapılırken, diğer yanda Togay obaya baskın yapmak için plan kuruyor. Yeni bölümde Osman Bey ile yaptığı anlaşmayı bozmaya karar veren Togay, Domaniç yaylasına göçen Kayı obasına saldırı düzenleyecek. Burada Bamsı Bey’le karşı karşıya gelen Togay, Bamsı Bey’i ağır yaralayacak.

Türkiye’de çok büyük başarı elde eden Kuruluş Osman dizisi yabancı ülkeleri de fethetmeye devam ediyor. Bugüne kadar onlarca ülkede yayınlanan dizi, en çok izlenenler arasında yer alıyor.

Kuruluş Osman dizisi son olarak, yayınlandığı Pakistan’da en çok izlenen diziler arasında birinci oldu. Ülkenin en çok izlenen kanalı olan Geo Entertainment’ta hafta içi her gün yayınlanan dizi tüm rakiplerini geride bırakarak birinciliği elde etti.