Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman’a katılan Serhat Kılıç bambaşka bir kimlikle sahnede!

Kuruluş Osman’a katılan Serhat Kılıç bambaşka bir kimlikle sahnede!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Oyuncu Serhat Kılıç, ATV’de yayınlanan Maraşlı dizisinde canlandırdığı  ‘Necati’ karakteriyle hafızalarda yer etti.

Büründüğü her karakterde etkili performansıyla izleyiciden tam not alan oyuncu Maraşlı final yapınca, yine ATV dizisi olan Kuruluş Osman’da izleyici karşısına çıktı. Oyuncu dizide, ‘Michael Kosses’ karakterini canlandırıyor.

Serhat Kılıç, son dönemde oyunculuğun yanı sıra şarkıcılık kimliğiyle de adından söz ettiriyor. Oyuncu, tek kişilik müzikli gösterisi Müzikoman ile bu akşam saat 20.30’da Fişekhane’de seyircisiyle buluşacak.

Kuruluş Osman'a katılan Serhat Kılıç bambaşka bir kimlikle sahnede! 7

Serhat Kılıç’ın, yaşadığımız çağın giderek başkalaşan insanını müzik üzerinden okuyup eğlenceli bir bakış açısıyla sunduğu Müzikoman oyunu 2 perdeden oluşuyor. Serhat Kılıç oyunu Özlem Esmergül ile birlikte kaleme aldı.

Müzikoman’ın tam bir tiyatro metni olmadığını söyleyen oyuncu oyun ile ilgili şu açıklamayı yaptı; ” Hazırlandığım şey, oyunun içinde bir karakter ya da sahnede bir Serhat Kılıç değil. Müzikoman, toplumumuzda tarih boyunca dinlenen çok çeşitli müzik türlerinin oluşturduğu ortak bir karakter.

Bu karakter aynı zamanda oyunun da karakteri. Bu karakter biziz de… Oyunu kendi içinde değişken, sürprizli ve yaratıcı kılan özelliklerden biri de bu karakteri, her temsilde seyirciyle birlikte oluşturacak olmamız.Çünkü burada esas mesele temsilden çıktıktan sonra seyircide kalanlar ve kalmaya devam edecek olan bazı sırlar.”