Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum başarısıyla meselenin yayın günü ya da rakipler olmadığını kanıtladı!

Mahkum başarısıyla meselenin yayın günü ya da rakipler olmadığını kanıtladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yeni dizisi Mahkum, elde ettiği reyting sonuçlarıyla kanalın nihayet rahat bir nefes almasını sağladı. Bir süredir arka arkaya yayına giren ancak reytingleri kötü olduğu için final yapan dizileri nedeniyle kötü günler yaşayan Fox TV, Mahkum’a can simidi gibi sarıldı. Bu arada Mahkum, elde ettiği başarıyla meselenin yayın günü ya rakipler olmadığını da kanıtladı.

Fox TV bu sezona başladığı günden bu yana sıkıntılı günler geçiriyor. Yeni ekrana koyduğu altı dizi düşük reytingler sebebiyle arka arkaya final yaptı. Bu durum birçok tartışmaları beraberinde getirdi. Bazı izleyicilere göre kanal dizilere fazla şans vermiyordu. İzleyiciler yeni dizilere biraz daha şans verilmesi gerektiğini savunuyordu.

Tutmayan dizisini zarar etmek yerine hemen yayından kaldıran Fox TV elbette kendine göre haklıydı. Ancak izleyiciler de tam bir diziye alışmışken sona ermesinden hiç memnun değildi. Oysa Fox TV dizileri yayından kaldırmadan önce gün değişikliğine de gidiyordu.

Mahkum başarısıyla meselenin yayın günü ya da rakipler olmadığını kanıtladı! 7

En sonunda sezonun başından bu yana beklettiği Mahkum’u ekrana getirmeye başladı Fox TV. İlk bölümün elde ettiği reyting oranı bir hayli iyiydi. Sadece iki gün sonra ikinci bölümün elde ettiği reyting oranı daha da yüksekti. Ve nihayet dün akşam yayınlanan üçüncü bölümle Mahkum, başarısını artık tam olarak kanıtladı.

Ortalamanın üzerinde reyting puanı alan dizi tüm izleyicilerde dördüncü sırada yer aldı. Perşembe gecesinin en sert rakibi olan Camdaki Kız ise üçüncülüğe düştü. Bir Zamanlar Çukurova da birinciliğe tırmandı. Yani Mahkum ekrana gelmeye başlayınca rakipleri de bir hayli zorlanmaya başladı.

Mahkum’un perşembe gecelerinde reyting birincisi olma potansiyeline sahip olduğuna dikkat çekiliyor. Fox TV’nin Mahkum’la elde ettiği bu sonuç gösteriyor ki bir dizinin başarılı olmasında ne rakipler önemli ne de yayın günü. Eğer içerik gerçekten dikkat çekiciyse dizi reytingleri toplamayı başarabiliyor.

Onur Tuna ile İsmail Hacıoğlu’nun başrolünde yer aldığı dizinin kadın başrollerinde de Seray Kaya, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu yer alıyor.