Ana sayfa Dizi Fragmanları Yargı iki hafta yok! Ama iki hafta sonra bomba gibi bir bölüm var!

Yargı iki hafta yok! Ama iki hafta sonra bomba gibi bir bölüm var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin pazar akşamları ekrana gelen ve izleyicilerde bağımlılık yaratan Yargı dizisinin iki hafta üst üste ekrana gelmeyecek olması büyük bir hayal kırıklığı yarattı. İzleyici iki hafta Yargı’sız ne yapacaklarını soruyor. Ancak iki haftanın sonunda seyircileri bomba gibi bir bölüm bekliyor.

Yargı dizisinden izleyicileri üzen açıklama bugün geldi. Açıklamada başrol oyuncusu Pınar Deniz’in koronavirüse yakalandığı ve bu yüzden çekimlere ara verildiği belirtildi. Kanal D’den yapılan açıklamada da yeni bölümün 9 Ocak’ta ekrana geleceği duyuruldu.

Bu durum Yargı izleyicilerinde tam bir hayal kırıklığı yarattı. İki hafta Yargı izlemeden nasıl geçireceklerini soran izleyici sosyal medyada yeni bölümü dört gözle beklediklerini gösteren paylaşımlar yaptı.

Ancak güzel haber şu ki iki hafta sonra Yargı izleyicilerini yine bomba gibi bir bölüm bekliyor. Engin’in ölümünün baş şüphelisi olarak görünen Ceylin hakkında tutuklama kararı çıkmasının ardından Ilgaz, Ceylin’in masumiyetini kanıtlamak için her şeyi göze alıyor.

Ve tabii ki esas katilin kim olduğu konusu. Katilin kimliği konusunda herkes bir tahmin yürütürken tahminler Yekta, Cüneyt ve Neva üzerinde yoğunlaşıyor. Katilin kim olduğu konusunda sosyal medyada tartışmalar sürüyor.

Bu arada dizinin sıkı izleyicileri Ilgaz’ı artık gerçek bir savcı gibi davranmamak ile eleştirmeye başladı. Bu durum senarist Sema Ergenekon’un önümüzdeki bölümlerde karakteri nereye taşıyacağı noktasında da önem kazanıyor. Savcı Pars karakteri ve onu canlandıran Mehmet Yılmaz Ak ise performansıyla övgüleri toplamaya devam ediyor.