Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman’ın gelişi Kanunsuz Topraklar’a yaramadı!

Kuruluş Osman’ın gelişi Kanunsuz Topraklar’a yaramadı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları üç büyük televizyon kanalı ATV, Kanal D ve Fox TV’de büyük bir reyting savaşı yaşanıyor. Kanal D’de yayınlanan Sadakatsiz’in yeni sezon ilk bölümü ve Fox TV dizisi Kanunsuz Topraklar’ın ilk bölümü iki hafta önce aynı akşam yayınlanmıştı. Ancak geçen hafta ATV dizisi Kuruluş Osman’ın gelişi özellikle Kanunsuz Topraklar’ın rahatını bir hayli kaçırdı.

Başrollerinde Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk’un yer aldığı Sadakatsiz iki hafta önce yeni sezon ilk bölümüyle ekrana geldiğinde reyting rekoruna imza atmış ve tüm kategorilerde birinci olmuştu.

Fox TV’nin 1930’lu yılların Zonguldak’ında geçen başarılı dizisi Kanunsuz Topraklar da ikinciliği elde etmişti. Başrollerinde Uğur Güneş ve Esra Bilgiç’in olduğu dizi ilk bölümüyle izleyiciden tam not almıştı.

Kuruluş Osman'ın gelişi Kanunsuz Topraklar'a yaramadı! 7

Ancak bir hafta sonra ATV dizisi Kuruluş Osman’ın yeni sezon ilk bölümüyle ekrana gelmesiyle dengeler değişti. Sadakatsiz her ne kadar yine çok iyi reytingler alsa da tüm kategorilerdeki birinciliğini kaybetti. Kanunsuz Topraklar’ın sıralaması da biraz daha geriye gitti.

Aynı durum bu hafta da yaşandı. Sadakatsiz ve Kuruluş Osman birincilikleri paylaşırken Kanunsuz Topraklar’ın sıralamasında gerileme yaşandı. Dizi tüm izleyicilerde 8’inci olurken AB ve ABC1’de ise 7’ncilik elde etti.

Yani Kuruluş Osman’ın gelişi en çok Kanunsuz Topraklar’ı etkiledi. Bakalım dizini senaristleri önümüzdeki günlerde reytingleri artırmak adına ne gibi girişimlerde bulunacak.