Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman’ın muhteşem geri dönüşü, Sadakatsiz dizisine pahalıya patladı!

Kuruluş Osman’ın muhteşem geri dönüşü, Sadakatsiz dizisine pahalıya patladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları reyting yarışında geçen sezon yaşanan büyük rekabet, yeni sezona da taşındı… Kanal D ekranında Sadakatsiz dizisi geçtiğimiz hafta ikinci sezon başlangıcını muhteşem reytinglerle yaptı.

Sadakatsiz tüm kategorilerde en iyi reytingleri alarak sezonu en iyi açan dizi olarak da öne çıkmıştı. Ancak yeni haftada Kuruluş Osman dizisinin izleyici ile buluşması Kanal D’nin iddialı dizisini geriletti.

Burak Özçivit’in başrollerinde yer aldığı Kuruluş Osman dizisi muhteşem atmosferi, yeni oyuncuları ve hikayesi ile birlikte üçüncü sezona başladı… Dizinin geri dönüşü yine reytinglerde değişim yaşanmasına neden oldu.

Tüm kişiler ve ABC1 gruplarında birincilik elde eden Kuruluş Osman, eski gücünü muhafaza ettiğini bir kez daha kanıtladı. AB grubunda ise Sadakatsiz’in gerisinde kalarak ikincilik elde eden atv dizisi için üçüncü sezon başlangıcının çok iyi reytinglerle geldiğini söyleyebiliriz.

Sadakatsiz dizisi ise geçen haftaki muhteşem çıkışından sonra bu hafta önemli bir düşüş yaşadı. Ortalamanın üzerinde gerçekleşen reytinglerle yine gücünü koruduğunu gösteren Kanal D dizisi, ne yazık ki geçen haftaki muhteşem çıkışını sürdüremedi.

Tüm kişiler ve ABC1 gruplarında günü ikinci sırada tamamlayan Sadakatsiz dizisi sadece AB grubunda birincilik elde edebildi. Kuruluş Osman dizisinin geri dönüşü Kanal D dizisinin iki kategoride birinciliği kaybetmesine neden oldu.

Sadakatsiz dizisinin reyting oranlarına bakıldığı zaman geçen haftadan daha düşük olduğu da dikkatlerden kaçmıyor.