Ana sayfa Dizi Analiz Aldatmak dizisi 68. bölümde Tarık hamlesi ile Güzide’yi çıkmaza sürükledi!

Aldatmak dizisi 68. bölümde Tarık hamlesi ile Güzide’yi çıkmaza sürükledi!

tarafından ker_def

atv’nin yapımını TIMS&B Productions’ın yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği dizisi Aldatmak, dün akşam altmış sekizinci bölümüyle ekrana geldi.

68.Bölümde Neler Yaşandı? Kayıp oğlu ile ilgili şüpheleri gün geçtikçe artan Güzide, Tarık’ın konuşmalarını sorgulamaya başladı.

Hem gerçeği ortaya çıkarmak hem de Oylum’un yaşadığı kimlik karmaşasına da bir son vermek için Güzide ve Ozan kolları sıvadı.Tarık, Dündar’ın durumunu ortaya çıkaran ebenin peşine

düşerken Güzide ve Ozan da aynı yere doğru yola çıktı.

Kadriye, Dicleli evinde yaşamanın tadını çıkarmaya devam ederken Kahraman kafasında oluşan soru işaretleri sebebiyle bir süre evden uzak durmaya karar verdi.

Kadriye’den bir hayli rahatsız olan Oylum, Mualla’nın yanına yer alarak Kadriye’ye karşı tavrını da belli etti. Oylum’la birlikte bu sorunun üstesinden gelmeye çalışan Kahraman, Kadriye’yi evine geri götürmek için adım atınca Kadriye büyük bir şok yaşadı.

Selin, hastaneden çıkıp cezasını evden çekmeye devam etti. Oltan ve Tolga, Selin’i rahat ettirmek için büyük bir çaba sarf ederken, Selin’in gerçek duygularından haberleri yoktu.

Evden çıkmak için Tolga’yı ikna etmeyi başaran Selin, gizlice İpek’i ziyarete giderek onu tehdit etti.

Her şeyi geride bırakıp İstanbul’dan ayrılan Sezai, Güzide’ye bir veda mektubu bıraktı. Ama mektup Güzide’nin eline geçmeden Tarık tarafından ortadan kaldırıldı. Kendi çıkarları uğruna hiçbir şeyi gözü görmeyen Tarık’ın ebe ile olan görüşmesinde de Tarık’ın hamlesi Güzide’yi yine bir çıkmaza sürükledi.

Aldatmak yeni bölümleriyle her perşembe atv’de!