Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kuruluş Osman’ın Petrus’u Mert Turak’tan piyango gibi anlaşmalar!

Kuruluş Osman’ın Petrus’u Mert Turak’tan piyango gibi anlaşmalar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1999 yılından bu yana çeşitli projelerde yer alarak kendini gösteren Mert Turak, Yeşil Deniz isimli dizide canlandırdığı Maggayvir Süleman karakteri ile akıllara yazılmıştı. Babamın Ceketi ve Mucize 2 Aşk isimli filmlerde de rol alan oyuncu, en son Kuruluş Osman dizisinde Petrus karakterini canlandırdı.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olan Mert Turak, birçok tiyatro oyununda da güçlü performanslar ortaya koyan usta isimlerden birisi… 1980 doğumlu olan oyuncu, her rolünü de iz bırakarak canlandırıyor.

Turak’ın son dönemde yeni anlaşmalar yaptığı da ortaya çıktı. TRT1’de yayınlanacak olan ve büyük bir prodüksiyon ile hayata geçirilmekte olan Mevlana dizisinde Mert Turak de yer alıyor. Oyuncu, Mezcup karakteri ile hikayede yerini aldı. Turak’ın dizideki rol arkadaşları arasında; Ahmet Mümtaz Taşlan, Ushan Çakır, Timuçin Esen, Baki Davrak, Burç Kümbetlioğlu, Özlem Tokarslan gibi dikkat çeken isimler var…

Mert Turak’ın bir başka projesi daha ortaya çıktı. Sinema filmi hazırlığı da yapan oyuncu, “Kum Zambağı” isimli film için anlaşma yaptı.

Ödüllü oyuncu, Mehmet Demir Yılmaz’ın projesi olan film için Eylül ayında sete çıkacak. Pandemi nedeniyle çekimlerin ertelendi ve son olarak Eylül ayında karar kılındığı ifade ediliyor.