Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı’nda Gülben’le birlikte izleyicinin de kalbi kırıldı!

Masumlar Apartmanı’nda Gülben’le birlikte izleyicinin de kalbi kırıldı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT 1’in en iddialı dizilerinden Masumlar Apartmanı önümüzdeki hafta yayınlanacak 37. bölümle sezon finaline hazırlanıyor. Sezon finaline çok az süre kala diziyle ilgili bomba gelişmeler yaşanırken heyecan ve duygusallık dozajı hiç düşmüyor.

Her bölümünde sahnelenen duygusal diyaloglarla izleyicileri göz yaşına boğan Masumlar Apartmanı’nda son zamanlarda özellikle Merve Dizdar’ın canlandırdığı Gülben ve Uğur Uzunel’in hayat verdiği Esat’ın aşkı sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Gülben’in yavaş yavaş değişmesi, Esat’ın ona olan aşkı izleyicileri mutlu bir masalın içine aldı adeta.

Ancak dün akşam yayınlanan 36. bölümde Esat’ın Adana’dan gelen annesinin ortalığı karıştırması Gülben ve Esat hayranlarını derinden etkiledi.

Bölümde Esat’ın annesi Şennur Hanım, oğlu istememesine rağmen bir şekilde Gülben’le tanışmayı başardı. İlk başta Gülben’i çok seven Şennur Hanım, genç kadınla ilgili gerçekleri öğrendikten sonra onun oğluna uygun bir gelin olmadığını nazik ancak aynı zamanda acımasız bir şekilde dile getirdi.

Tam kendini biraz toparlamaya başlamış olan Gülben, bu konuşmayla bir kez yıkıldı. Ve bu sahneden sonra izleyici Esat’ın annesinden nefret etti, kızgınlığını sosyal medyada yaptığı yorumlarla dile getirdi.

Bir izleyici sahneye toplumsal açıdan yaklaşarak “Sen benim oğluma uygun değilsin, ona bakamazsın, o seni almaz gibi kadınlara yapılan bu objeleştirme sinirimi bozuyor uşak mi alıyorsunuz. İnsanlar birbirleriyle bana baksın diye evleniyorsa zaten ilk başta başlıyor sorun” diyerek tepkisini dile getirdi.

Masumlar Apartmanı'nda Gülben'le birlikte izleyicinin de kalbi kırıldı! 5

Bir başka izleyici de Şennur’dan o kadar nefret etti ki ölmesini istedi: “Şennur ölebilir mi? Tam şu an rica edeceğim.”

Masumlar Apartmanı'nda Gülben'le birlikte izleyicinin de kalbi kırıldı! 6

Gülben için çok üzülen bir izleyici de “Gülben için üzüldüm.Öyle denir mi ama nasıl da kalbi kırıldı?” diye yazdı.

Masumlar Apartmanı'nda Gülben'le birlikte izleyicinin de kalbi kırıldı! 7

Sahneyle ilgili izleyici tepkilerinden bazılarını aşağıda görebilirsiniz:

Masumlar Apartmanı'nda Gülben'le birlikte izleyicinin de kalbi kırıldı! 8 Masumlar Apartmanı'nda Gülben'le birlikte izleyicinin de kalbi kırıldı! 9 Masumlar Apartmanı'nda Gülben'le birlikte izleyicinin de kalbi kırıldı! 10 Masumlar Apartmanı'nda Gülben'le birlikte izleyicinin de kalbi kırıldı! 11