Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisinin reytingleri çok düştü!

Masumlar Apartmanı dizisinin reytingleri çok düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanmakta olan Masumlar Apartmanı dizisi, salı akşamlarını adeta kapatmıştı. Bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi konumundaki dizi, dün akşam 36. bölümü ile ekrandaydı. Ezgi Mola, Merve Dizdar, Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu’nun başrolünde yer aldığı dizinin reytinglerindeki ciddi düşüş dikkatlerden kaçmadı.

Tüm kişiler kategorisinde bir hayli gerileyen dizi, atv’nin 6 sezondur devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli yapımının bir hayli gerisinde kaldı. Tüm kişilerde ikincilik gelmiş olsa da geçtiğimiz haftalara oranla yaşanan bu düşüş dikkat çekiciydi.

Şimdiye kadar AB ve ABC1 gruplarında birinciliği kimseye bırakmayan TRT1 dizisi, dün akşam da yine aynı başarıyı yakaladı. Ancak daha önce gelen iki haneli ve bir hayli yüksek reytinglerde önemli düşüş gözleniyor.

İki haneli oranların gerisine düşen dizinin birincilikleri elde etmesi büyük bir başarı ama izleyicilerin de yavaş yavaş ekrandan koptuğunu da gösteren sonuçlar bunlar. Birçok dizi için de son haftalarda benzer düşüşleri görüyoruz.

atv’nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ise tüm kişilerde birinciliği elde ederken AB ve ABC1 kategorilerinde ise ikinci sırada yer aldı. Dizi, geçtiğimiz haftalara oranla küçük düşüşler yaşasa da kendi kitleni ekrana taşıma noktasında yine çok başarılı bir sınav verdi.