Ana sayfa Sosyal Medya Kuruluş Osman’ın seti yeterince güvenli değil mi? Burak Özçivit’in ifadesi kafaları karıştırdı!

Kuruluş Osman’ın seti yeterince güvenli değil mi? Burak Özçivit’in ifadesi kafaları karıştırdı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- ATV’nin iddialı yapımı Kuruluş Osman, her bölümüyle reytinglerin ve sosyal medyanın zirvesinde yer almaya devam ediyor. Gündemden düşmeyen dizi geçtiğimiz ay başrol oyuncusu Burak Özçivit ve set çalışanlarının mahkemelik olmasıyla gündeme gelmişti.

Burak Özçivit’in kendilerine hakaret ve küfür içerikli sözler söylediğini öne süren üç set çalışanı, Özçivit hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Dizi çekimleri sırasında set çalışanlarına küfür ettiği iddiasıyla hakkında 4 yıl 1 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açılan oyuncu Burak Özçivit hakim karşısına çıktı. Sette yaşanan gerginliği onaylayan oyuncu, hakkındaki iddialarını reddederek “Herhangi bir hakaret olayı yaşanmadı. Sette kılıçlı bir sahnede önlem alınmadı” açıklamasıyla dikkat çekti.

Kuruluş Osman'ın seti yeterince güvenli değil mi? Burak Özçivit'in ifadesi kafaları karıştırdı! 7

Burak Özçivit, çekimler esnasında 3 gün üst üste alınmayan önlemler nedeniyle attan düştüğünü, 4’üncü gün set amiriyle sahne çekimlerinde tartıştığını ve herhangi bir hakarette bulunmadığını ifade etti.

Özçivit savunmasında; “Kamuya yararlı işte gönüllü çalışmayı da kabul ederim” dedi. Burak Özçivit, yaptığı işin sadece teoride olmadığını, oyunculuğun doğası ile ilgili sahada biraz farklılıklar olduğunu öne sürerek “O gün yine çekimimiz vardı, bir çadır sahnesiydi. Tehlikeli bir sahne çekiyorduk, kılıçlar ile ilgili bir çekimdi. Bize doğru kılıçlar sallanıyordu biz de dışardaydık.

İşin gereği bu tarz tehlikeli sahnelerde bunun önlemi alınır, çekim başladığında orada bulunan arkadaşlardan  yardım istedim ‘Kendileri gelebilir mi’ diye. Çünkü benim başrol olduğum için sorumluluğum çok büyüktür. Bana bir şey olduğu takdirde işi devam ettiremiyoruz” ifadelerini kullandı.

Ara kararını açıklayan mahkeme, tanıkların dinlenmesine ve sanık Burak Özçivit’in duruşmalardan vareste tutulmasına karar verdi. Duruşma ertelendi.