Ana sayfa Dizi Haberleri Reyting sıkıntısı çeken Kanunsuz Topraklar’da ayrılık var! Önemli bir oyuncu veda etti!

Reyting sıkıntısı çeken Kanunsuz Topraklar’da ayrılık var! Önemli bir oyuncu veda etti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin çarşamba akşamları ekrana gelen dönem dizisi Kanunsuz Topraklar son zamanlarda reyting sıkıntısı çekse de başarılı bir şekilde ekrana gelmeye devam ediyor. Büyük bütçelerle ekrana gelen dizide bir oyuncunun ayrılığı üzdü.

Başrollerinde Uğur Güneş ve Esra Bilgiç’in yer aldığı dizi çarşamba akşamları izleyiciyle buluşuyor. 1930’lu yılların Zonguldak’ında geçen dizi son dönemlerde reyting sıkıntısı çekiyor. İzleyici hikayenin çok sıkıcı işlendiğinden şikayet ediyor.

Kanunsuz Topraklar’la ilgili bu sıkıntı süredursun dizi, bir oyuncunun ayrılığıyla sarsıldı. Dizide Malik Bey’in konağının kahyası Kevser’i canlandıran Onuryay Evrentan’ın Kanunsuz Topraklar ekibinden ayrıldığı öğrenildi.

Reyting sıkıntısı çeken Kanunsuz Topraklar’da ayrılık var! Önemli bir oyuncu veda etti! 7

Gözü yükseklerde olan ve herkesin arkasından iş çevirmekten çekinmeyen kahya Kevser’i canlandırırken sergilediği performansla beğeni toplayan Onuryay Evrentan’ın ayırlığı izleyiciyi üzdü.

Bu arada Kanunsuz Topraklar’ın reytingleri dizi ekibinde sıkıntı yaratıyor. Bir süre önce gerçekleştirilen yönetmen ve senarist değişikliği de kar etmedi ve dizinin reytingleri düşmeye devam ediyor.

Kanunsuz Topraklar dizisi sosyal medyada iyi bir etkileşim elde ediyor olsa da televizyon reytinglerinde bir türlü istenilen noktaya erişemedi. Dizi 11. bölümü ile de tüm kişiler ve ABC1 gruplarında ortalamaya yakın oranlar elde etti.