Ana sayfa Dizi Haberleri Entrika dolu ve çarpıcı hikaye işe yaramadı! Annemizi Saklarken’de yeni taktik ne olacak?

Entrika dolu ve çarpıcı hikaye işe yaramadı! Annemizi Saklarken’de yeni taktik ne olacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin yeni dizisi Annemizi Saklarken’in ilk tanıtımları yayınlandığında izleyicide büyük bir heyecan yaratmıştı. Ezber bozan hikayesi ve entrika dolu senaryosuyla dikkat çeken dizi büyük bir merak uyandırmıştı. Ancak sonuç hayal kırıklığı oldu.

Annemizi Saklarken dizisiyle ilgili sorunun ne olduğunu anlamak gerçekten güç. Zira dizi dikkat çeken oyuncuları, merak uyandıran hikayesi, izleyicinin izlemeyi çok sevdiği entrikaları ve başarılı oyunculuklarıyla bir dizinin başarılı olması için gerekli her türlü koşulu sağlıyordu.Özellikle genç oyuncu Ece Yaşar ve Kutsi’nin başarılı oyunculukları dikkaç çekiyordu.

Dizinin üçüncü bölümü dün akşam yayınlandı. İlk bölümde zaten parlak olmayan reytingler üçüncü bölümde de aynı şekilde devam etti. Dün akşam yayınlanan bölümüyle ortalamanın bir hayli altında reyting puanı alan dizi tüm izleyicilerde 19. sırada yer aldı. Bu, yapımcı ve kanalların hiç de beklediği bir sonuç değildi.

Entrika dolu ve çarpıcı hikaye işe yaramadı! Annemizi Saklarken’de yeni taktik ne olacak? 7

İlk iki bölümüyle reytinglerden parlak sonuç almayan dizi için üçüncü bölümde alacağı puanlar çok önemliydi ve merakla bekleniyordu. Ancak sonuç hüsran oldu. Bu durumda Star TV belki de gün değişikliğine giderek diziye bir şans daha verme yolunu tercih edebilir.

Televizyon eleştirmeni Anibal Güleroğlu, birkaç gün önce yazdığı köşe yazısında Annemizi Saklarken dizisinin senaryosunun aceleye getirildiğine dikkat çekiyordu. Güleroğlu, Handan karakterinin fazla öne çıkartılması ama Dündar ile Zerrin karakterlerinin geri planda kalmasını eleştiriyordu.

Daha önce yine Star TV için çektiği ve kadınların iş hayatındaki sorunlarına dikkat çeken Cam Tavanlar dizisiyle kötü bir sonuç alan OJO Pictures bu kez daha entrika dolu bir diziyi ekrana getirerek izleyiciyi yakalamaya çalışmıştı. Ancak sonuç yine başarılı olamadı.