Ana sayfa Sosyal Medya Kuzey Yıldızı bitti, Aslıhan Güner, eşi Mert Kılıç ile ikinci balayına çıktı!

Kuzey Yıldızı bitti, Aslıhan Güner, eşi Mert Kılıç ile ikinci balayına çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz haftalarda ekrana veda eden Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Yıldız karakteri ile izlediğimiz Aslıhan Güner, şu sıralar eşi ve meslektaşı Mert Kılıç ile tatilde. Oyuncu, 2 sezondur Karadeniz’in kimi zaman sert ve yağışlı, soğuk ikliminde zorlu bir süreç geçirdi.

İsmail Demirci ile birlikte başrolde oynayan Aslıhan Güner, Karadenizli Yıldız karakteri ile çok sevildi. Oyuncu, saçlarını da rolü için kızıla boyatarak izleyicinin de çok sevdiği bir imaja girdi.

Dizi biter bitmez saçlarını kestiren oyuncunun, bir de yeni dizisi ortaya çıktı! Uzak Şehrin Masalı isimli yeni bir dizi ile Eylül’de yeniden ekranda olacak.

Oyuncu, bu kez 25 Film’in yapımcılığını üstlendiği diziyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Fox TV’de yayınlanacak olan dizinin yeni sezona damgasını vuracka yapımlardan birisi olduğu konuşuluyor.

Yönetmenliğini usta isim Mustafa Şevki Doğan üstleneceği dizide Aslıhan Güner’in partneri ise henüz belli değil. Bu arada oyuncu yeni dizisine başlamadan önce de doyasıya bir tatil yapmakta.

Uzun süredir ayrı kaldığı eşi Mert Kılıç ile tatilde. Oyuncu hayranları için de sosyal medyadan bol bol bikinili, tatil modundaki hallerini paylaşıyor.

Bu arada 8. evlilik yıl dönümlerini kutladıklarını da duyurdu yaptığı paylaşımla. Adeta mutlu çift için ikinci balayı gibi olmuş bu tatil anlaşılan…

İşte Güner’in son paylaşımları…

Kuzey Yıldızı bitti, Aslıhan Güner, eşi Mert Kılıç ile ikinci balayına çıktı! 9

Kuzey Yıldızı bitti, Aslıhan Güner, eşi Mert Kılıç ile ikinci balayına çıktı! 10

Kuzey Yıldızı bitti, Aslıhan Güner, eşi Mert Kılıç ile ikinci balayına çıktı! 11