Ana sayfa Dizi Haberleri Aslıhan Güner, Yalan dizisinde yine güçlü bir dram performansı sergiliyor!

Aslıhan Güner, Yalan dizisinde yine güçlü bir dram performansı sergiliyor!

tarafından ker_def

Aslıhan Güner hem dram rollerinde hem de komedi projelerinde rolünün hakkını veren isimlerden birisi. Birbirinden çok farklı karakterleri ustalıkla canlandıran oyuncu, şimdilerde Kanal D ekranında yayınlanan Yalan dizisi ile izleyicilerin karşısına çıkıyor.

İlk 3 bölümü yayınlanan ve pazartesi akşamları izleyicilerle buluşmaya devam eden Yalan dizisi, anlaşılan yaz döneminin etkili dram işlerinden birisi olarak öne çıkacak.

Dizinin hikayesinden çok etkilendiklerini belirten izleyiciler, Aslıhan Güner’in rolüne çok yakıştığını ve karakterin duygusunun kendilerine geçtiğini belirten paylaşımlar yapıyor.

Aslıhan Güner oyunculuk yeteneklerini sergilerken, dizinin hikayesi de oldukça etkileyici… Dizinin oyuncu kadrosunda; Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer ve Zeynep Eronat gibi tecrübeli isimler de yer alıyor.

Dizinin 4. yeni bölümünde Melike ve Duru gerçeği öğrenecek mi?

Melike, Duru’nun sırtındaki doğum lekesini görür ve Duru’nun kızı olabileceğini düşünmeye başlar. Melike ve Duru’yu yakın gören Berrin birden panik olur ve Melike’yi geldiği yere göndermeyi kafasına koyar. Duru ise Melike’ye karşı yakınlık hissetmeye başlar. Peki, Melike ve Duru gerçeği öğrenecek mi?

Yalan yeni bölümleriyle her pazartesi 20.00’da Kanal D’de!