Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aslıhan Güner, en büyük ödülü almanın gururunu yaşıyor!

Aslıhan Güner, en büyük ödülü almanın gururunu yaşıyor!

tarafından ker_def

Yalan isimli Kanal D dizisinde 5 bölüm geride kaldı. Altıncı yeni bölümün 8 Temmuz Pazartesi akşamı yayınlanacağı dizinin başrollerinde Aslıhan Güner ile Feyyaz Duman ikilisi bulunuyor.

Kocasının katili olmakla suçlanan Melike karakterinin 20 yıl sonra hapisten çıkması ve hasret kaldığı kızına kavuşma hikayesini anlatan dizi, izleyenlere farklı duygular yaşatıyor.

Yalan dizisinde Melike karakteri ile yeteneklerini sergileyen Aslıhan Güner, duygu yüklü bir karakter ile birçok kişiyi ağlatmayı yine başardı.

Sosyal medyada hayranlarının Yalan dizisindeki Melike karakteri üzerinden övgü dolu yorumlarda bulunması, ünlü oyuncuyu çok etkiledi.

Hayranlarına bir teşekkür paylaşımı yapan ve onları onore eden oyuncu, ne kadar heyecanla ve aşkla işine dört elle sarıldığını da ifade etti.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, emeklerinin karşılığını izleyicisinin takdiri ile almanın kendisi için en güzel ödül olduğunu yazan Aslıhan Güner, gururunu şu sözlerle paylaştı:

“Çok şükür emeğimin karşılığını öyle güzel sözlerle alıyorum ki.. Kalbim dolu dolu teşekkür etmek istiyorum herkese… İşimi 20 yıldır ilk günkü aşk ve heyecanla yapıyorum.. Tüm emeğim ve kalbimle.. Sizlerin takdirleri de benim ödülüm oluyor.. Bin teşekkür,bin şükür her şeye…”