Ana sayfa Dizi Haberleri Aslıhan Güner, Yalan dizisiyle bir kez daha önemli bir başarıya ulaştı!

Aslıhan Güner, Yalan dizisiyle bir kez daha önemli bir başarıya ulaştı!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Aslıhan Güner, başrolünde yer aldığı Yalan dizisi ile Kanal D ekranında yer almaya devam ediyor. Oyuncu yine etkileyi bir performans ortaya koyuyor ve dizinin başarısında da önemli bir paya sahip.

Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer ve Zeynep Eronat’ın da kadrosunda yer aldığı Yalan dizisi güçlü bir şekilde yoluna devam ediyor.

Televizyon kanallarının yaz döneminde dizi yapmak istememesinin karşısında Kanal D’nin Yalan projesi ile etkileyici bir dram hikayesini yayına alması dikkat çekici bir karar oldu.

Melike karakteri ile dizinin başrolünde yer alan ve bugüne kadar elde ettiği deneyimleri ekrana yansıtarak güçlü bir oyunculuk sergileyen Aslıhan Güner de yaz döneminin riskini almayı kabul etmiş. Yaz aylarındaki düşük reytingler televizyon kanallarının iştahını kesti belki ama, Yalan dizisinin elde ettiği başarı izleyicinin yaz dönemi bile olsa güzel bir projeye değer verebileceğini ortaya koydu.

Aslıhan Güner de 2021 yılındaki Uzak Şehrin Masalı dizisinin erken final ile ekrana veda etmesinden 3 yıl sonra yeniden televizyon ekranına döndü ve bu sefer önemli bir başarının paydaşı oldu.

Yalan dizisinde geçtiğimiz pazartesi akşamı yayınlanan 8. bölümün reyting sonuçları da göz kamaştırıyor. Reytinglerde tüm izleyici gruplarında yükseliş yaşanırken, özellikle hikayeye olan ilginin güçlü bir şekilde devam edeceğinin anlaşıldığını da söylemek mümkün.

Ortalama reytingler ile yoluna devam eden ve yaz dönemi için başarılması zor olan bu duruma 8 haftada gelen Yalan dizisi, önümüzdeki süreçte de izleyiciden ilgi görmeye devam edecektir.