Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı ile çok konuşulmuştu! Show TV’ye sürpriz bir dizi daha geliyor!

Kuzey Yıldızı ile çok konuşulmuştu! Show TV’ye sürpriz bir dizi daha geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de geçtiğimiz sezon ekranlara veda eden Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi, Karadeniz’in muhteşem manzarası eşliğinde Yıldız ve Kuzey’in müzmin aşklarını anlatan eğlenceli, romantik hikayesi ile büyük dikkat çekmişti.

Ordu’da çekimleri yapılan dizide Aslıhan Güner, kırmızı saçları, Karadenizli kadın kıyafetleriyle büyük ilgi görürken, İsmail Demirci de Kuzey karakteri ile çok sevilmişti. Yan rollerde yer alan isimlerin de başarılı oyunculukları ile dizi çok sevildi.

Cumartesi akşamlarının adeta neşesi haline gelen dizi, iki sezon devam etti. Ancak izleyenler açısından yeri doldurulamayacak bir proje oldu ve anılmaya devam ediliyor.

Dizinin başarısında senaryo ve oyunculuklar kadar yönetmenin de özel çabası hep konuşulmaktaydı. Dizinin yönetmenliğini Ersoy Güler üstleniyordu. Güler, oyuncuların da zaman zaman sosyal medya hesaplarından paylaşımlarla gündeme gelmekteydi.

Kuzey Yıldızı ile çok konuşulmuştu! Show TV'ye sürpriz bir dizi daha geliyor! 7

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin ardından Ersoy Güler, yine Show TV için İçimizden Biri dizisini de çekti ancak dizi beklenen ilgiyi görmedi.

Güler’in Show TV için projeleri devam ediyor! Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre Ersoy Güler, bu kez Gece ve Gündüz isimli bir dizinin çekimleri için hazırlanmakta. Bu dizide Kuzey Yıldızı dizisinden bir oyuncu olur mu henüz bilinmiyor ama bir sürpriz olabilir!