Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı’ndan ayrılan Farah Zeynep Abdullah’ın dönüşü, çok sarsıcı olacak!

Masumlar Apartmanı’ndan ayrılan Farah Zeynep Abdullah’ın dönüşü, çok sarsıcı olacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Farah Zeynep Abdullah, geçtiğimiz sezon TRT1’de ekrana gelmeye başlayan Masumlar Apartmanı dizisinin kilit ismiydi aslında! Hikayede öyle bir yerde duruyordu ki hepsi birbirinden ağır travmaların etkisinde bir hayat süren aileye adeta büyük bir şans olarak gelen İnci’ye hayat veriyordu.

Dizinin senaristleri, İnci’nin aileye girmesinin ardından yavaş yavaş tüm karakterlerin çözüleceğini ve iyileşme sürecine gireceklerini yaptıkları bir Youtube röportajına anlatmışlardı. Bu nedenle İnci karakteri, çok özel bir yerde duruyordu.

Gerçekten de Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu ile birlikte dizinin başrolünde yer alan Farah Zeynep Abdullah’ın hayat verdiği inci, aileyi sevgisi, şefkati, anlayışı ile değiştirmeye başlamıştı.

Fakat sezon sonunda bir anda karnında bebeği ile birlikte bir araba kazasında aniden öldü İnci! İzleyenleri şoke eden bir gelişmeydi çünkü böylesine kilit bir karakterin diziden gönderilmesine kimse anlam veremezdi! Fakat bu gidişe, senaryo nedeniyle değil, tamamen Farah Zeynep Abdullah’ın, dizinin dram ağırlıklı yapısında çok yorulduğunu ifade ederek ayrılmak istemesiyle zorunlu olarak karar verilmişti.

Masumlar Apartmanı'ndan ayrılan Farah Zeynep Abdullah'ın dönüşü, çok sarsıcı olacak! 14

Farah Zeynep Abdullah, Masumlar Apartmanı’ndan ayrılınca izleyiciden de sosyal medyadan eleştiriler geldi ama değişen bir şey olmadı! Başarılı oyuncu, bir süredir ortalarda yoktu ama yepyeni bir proje ile dönüyor, üstelik herkesi çok çok şaşırtacak bir şekilde!

Uzun süre hazırlıkları devam eden ve Serenay Sarıkaya’nın başrolünde oynaması beklenen Bergen filmi sonunda çekildi! Başrolde ise Sarıkaya değil, Farah Zeynep Abdullah oynuyor!

Filmin kısa tanıtımı bir süre önce ekranlara da geldi. Farah Zeynep Abdullah’ı Bergen rolünde görenler çok şaşırdı! Bu kadar iddialı bir yapımda rol alan başarılı oyuncu, Bergen’e o kadar çok benzedi ki şimdiden film büyük merak konusu oldu!

İşte filmin tanıtımı:

Sosyal medyada Farah Zeynep Abdullah’ın role çok yakıştığını ifade ediyor hayranları hep bir ağızdan! Masumlar Apartmanı’ndan ayrıldığı için tepkilerin odağı olan oyuncu, anlaşılan yeni rolüyle izleyicinin gönlünü almayı başardığı gibi, şimdiden takdirleri de topluyor!

Bir hayranının Abdullah’a “Farah iyi ki masumlardan çıktın Öngörün çok yüksekmiş gerçekten. Yeni projen hayırlı uğurlu olsun” sözleri, pek çok izleyicinin de ortak görüşüydü.

Masumlar Apartmanı'ndan ayrılan Farah Zeynep Abdullah'ın dönüşü, çok sarsıcı olacak! 15

Hayattayken Bergen’le tanışmış bir izleyicinin sosyal medyadaki bir sözü ise büyük dikkat çekti. İzleyici, Farah Zeynep Abdullah’ın Bergen’e olan benzerliğini şu sözlerle ortaya koymakta:

“16 yaşında Çakıl Gazinosu’nda Bergen’le çalışmış bir olarak söylüyorum Bir anda gerçekten Bergen sandım kulisi bile aynı,ruhu şad olsun… gişesi bol olsun.”

Masumlar Apartmanı'ndan ayrılan Farah Zeynep Abdullah'ın dönüşü, çok sarsıcı olacak! 16

Masumlar Apartmanı'ndan ayrılan Farah Zeynep Abdullah'ın dönüşü, çok sarsıcı olacak! 17

Bergen filminin tanıtımıyla ilgili sosyal medyada paylaşılan yorumlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Masumlar Apartmanı'ndan ayrılan Farah Zeynep Abdullah'ın dönüşü, çok sarsıcı olacak! 18 Masumlar Apartmanı'ndan ayrılan Farah Zeynep Abdullah'ın dönüşü, çok sarsıcı olacak! 19 Masumlar Apartmanı'ndan ayrılan Farah Zeynep Abdullah'ın dönüşü, çok sarsıcı olacak! 20 Masumlar Apartmanı'ndan ayrılan Farah Zeynep Abdullah'ın dönüşü, çok sarsıcı olacak! 21