Ana sayfa Dizi Fragmanları Leyla Feray ile Aras Aydın, atv dizisinde buluştu! İkimizin Sırrı ilk fragmanı gizemliydi!

Leyla Feray ile Aras Aydın, atv dizisinde buluştu! İkimizin Sırrı ilk fragmanı gizemliydi!

tarafından ker_def

TelevziyonGazezetesi.com / Detay – İkimizin Sırrı isimli atv dizisinin çekimlerine başlandı. Dizinin ismi ilk olarak Murat Yıldırım ile anılmıştı. Ancak Yıldırım’ın yapımda yer almadığı belirlendi… Dizinin başrollerinde Aras Aydın ile Leyla Feray buluştu. Güney Kore dizisi olan Marriage Contract’ın yerli versiyonu olan dizi Üs Yapım tarafından hayata geçirildi.

İkimizin Sırrı ismi ile yakında izleyicilerle buluşacağı belirtilen dizinin ilk fragmanı da yayınlandı. Gizemli bir fragman olması noktasında dizi hemen ilgi çekti. İkinci kadın başrol olarak hikayeye Bestemsu Özdemir de dahil oldu. Özdemir, en son Star TV dizisi Akrep’te rol almıştı.

2019 yaz ekranında Canevim dizisiyle atv’de yer alan Aras Aydın, 2 yılın ardından yeniden aynı kanala dönüş yaptı. İkimizin Sırrı dizisinin kadın başrolü Leyla Feray’ı ise izleyiciler Uyanış Büyük Selçuklu dizisindeki Gevher Hatun olarak hatırlayacaktır.

Leyla Feray ile Aras Aydın, atv dizisinde buluştu! İkimizin Sırrı ilk fragmanı gizemliydi! 8

Dolunay Soysert, Engin Alkan, Tülay Günal, Deniz Hamzaoğlu, Ceyhun Mengiroğlu ve Irmak Örnek gibi isimlerin de dizide rol aldığı biliniyor.

İkimizin Sırrı, yaz ekranında atv ekranlarında izleyicilere farklı bir hikaye sunacak. Cem Akyoldaş’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin hikayesini ise Özen Yula yazıyor.

Leyla Feray ile Aras Aydın, atv dizisinde buluştu! İkimizin Sırrı ilk fragmanı gizemliydi! 9