Ana sayfa Dizi Haberleri Timuçin Esen için yeni dizi iddiası doğru değil!

Timuçin Esen için yeni dizi iddiası doğru değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Timuçin Esen, geçen sezon Hekimoğlu isimli dizideki başarılı performansı ile göz doldurdu. Ünlü oyuncunun yeni sezonda Mevlana projesi için sete çıkacağı belirtiliyordu. Ancak oyuncu bu rolden son anda vazgeçti..

Ünlü oyuncunun yeni bir dizide yer almasını çok arzu eden hayranları, merakla yeni gelişmeleri bekliyor. Hekimoğlu’nun ardından birçok teklif aldığı bilinen oyuncu ise henüz bir karar vermiş değil.

Son Nefesime Kadar isimli Fox TV’nin yeni dizisi için ünlü oyuncuya teklif yapıldığı şeklinde yansıyan iddiaların da doğru olmadığı ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Timuçin Esen ile bu dizi için bir görüşme yapılmadı.

Nurgül Yeşilçay ile Emre Kınay’ın başrolünde yer alacak yeni dizi için Emre Kınay’ın diziden ayrıldığı ve Timuçin Esen ile bu rol için konuşulduğu yönündeki iddialar doğru değil..

Timuçin Esen ile herhangi bir görüşme yapılmadığı gelen bilgiler arasında. Oyuncunun hayranları yeni bir proje için beklemek durumunda kalacak.