Ana sayfa Dizi Haberleri Leyla ile Mecnun dizisinde 3. kriz de tatlıya bağlandı!

Leyla ile Mecnun dizisinde 3. kriz de tatlıya bağlandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Exxen platformunda hayranlarının heyecanla beklediği Leyla ile Mecnun dizisi için çalışmalar sürüyor. Dizinin çekimlerine geçtiğimiz hafta başlamıştı. Yoğun bir şekilde çalışan ekip eski hikaye ile yoluna devam edecek.

Leyla ile Mecnun hayranları yeni bir hikaye kurgusu olup olmayacağını çok merak ediyordu. Ancak Serkan Keskin, Taner Ölmez ile Ece Ceşmioğlu’nun düğününde bu konudaki soruyu eski hikayenin devam edeceği şeklinde yanıtladı.

Acun Ilıcalı, Leyla ile Mecnun efsanesini yeniden başlatmak isteyince eski ekibin de yeniden ikna edilmesi sürece yaşandı. Birçok oyuncu hemen kabul etti ama Erdal Bakkal’a hayat veren Cengiz Bozkurt ile Aksakallı Dede olarak izlediğimiz Köksal Engür’de sorunlar çıktı.

Leyla ile Mecnun dizisinde iki önemli kriz, yönetmen Onur Ünlü’nün yoğun çabaları ile aşıldı. Ekip çalışmalara başladı ve Leyla karakterinde de Deniz Işın hikayeye dahil oldu.

Leyla ile Mecnun dizisinde 3. kriz de tatlıya bağlandı! 5

Ancak Deniz Işın’ın bir başka dijital platform için iş yapmasının üçüncü bir kriz olduğu iddiası ortaya atıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın ortaya attığı bu iddiaya göre, Deniz Işın ile yollar ayrılabilirdi. Ancak gelen son bilgiler bu konuda da sorunların çözüldüğü ve Deniz Işın’ın rolüne devam edeceği şeklinde…

Böylece Leyla ile Mecnun dizisi daha izleyici ile buluşmadan ortaya çıkan 3 önemli kriz de aşılmış oldu.