Ana sayfa Dizi Fragmanları Kefaret dizisinde son karar netleşti heyecan yükseldi!

Kefaret dizisinde son karar netleşti heyecan yükseldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle artık Perşembe akşamları buluşmakta olan Kefaret dizisinin, bu gün değişikliği nedeniyle reytinglerinin düştü gözlemleniyor. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizinin güçlü bir hikayesi var…

Zülfü Livaneli’nin kitabından Mahinur Ergun tarafından senaryolaştırılan Kefaret dizisinde şimdiye kadar 33 bölüm yayınlandı. Dizi hikaye gücü ile ayakta kalan yapımlardan birisi olarak öne çıktı..Güçlü oyunculuk performansları da bu başarının sürdürülebilir olmasını sağladı. Ancak Pazar akşamları izleyici ilgisini daha çok çeken Kefaret, perşembe günleri azalan ilgiyi yeniden kazanmak için çaba harcamak durumunda kalacak.

Kefaret dizisinin 34. yeni bölümü de 15 Temmuz Perşembe akşamı ekrandaki yerini alacak. Dizide Ahmet ile Arzu arasında neler yaşanacağı çok merak edilen bir konuydu. Mine Kılıç’ın başarıyla hayat verdiği Arzu, yıllarca Zeynep’in kızına annelik yaparak bu özlemini dindirmeye çalışmıştı. Ancak şimdi kendi kızına annelik yapmanın heyecanını yaşıyor. Arzu son kararıyla Ahmet’e de hayatında geniş bir yer açtı… Arzu’nun bu kararı 34. bölümde hikayenin gidişatını etkileyecek.

Kefaret dizisinde son karar netleşti heyecan yükseldi! 7

“Sen çok iyi olacaksın. Ben de kızımla seni bekliyor olacağım” şeklinde konuşan Arzu, müjdeyi de Ahmet’e vermiş oldu. Dizi hayranları Ahmet gibi bir karaktere gerçek hayatta nasıl tahammül edilebileceğini sorgulamadan da edemiyor. Kendi kızını kaçıran ve hayatını mahveden kadın şimdi Ahmet’in kızının anası olacak ve birlikte bir hayata yol alacaklar.

Hikayenin bu kadar renkli olması, karakterlerin de çok farklı yönlerinin bulunması Kefaret dizisini bugünlere kadar taşıyan önemli etkenler oldu.

Arzu ile Ahmet’in evlenmesi de hikayenin gidişatını fazlasıyla değiştirecek. Ayrıca Sinan ile Zeynep arasındaki buzlar da eriyor. İşte Kefaret dizisi 34. bölüm fragmanı: