Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Can Yaman’dan form korumak için hayranlarına altın öğütler

Can Yaman’dan form korumak için hayranlarına altın öğütler

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / detay – Sevgilisi Diletta Leotta ile Türkiye tatili yapan Can Yaman, yeniden İtalya’ya döndü. Ünlü oyuncu spor çalışmalarına ve Sandokan isimli dizi için ön hazırlıklara da devam ediyor… Can Yaman’ın spor yaparken ne kadar estek olduğunu anlatan fotoğrafına da hayranları bir hayli şaşırmıştı.

Can Yaman sporu hayatının bir parçası yaptı. Güçlü kasları ve etkileyici fiziğini de spor yapmaya borçlu… Ünlü oyuncu Can Yaman, Türkiye’nin en önemli markalarından birisi oldu. Artık dünyanın birçok ülkesinde tanınıyor ve milyonlarca hayrana sahip.

Can Yaman'dan form korumak için hayranlarına altın öğütler 8

İtalya’da kariyerine yeni bir yön veren Can Yaman, formunu nasıl koruduğunu da takipçilerine anlattı. Adeta altın öğütler veren oyuncu, röportajlarında form koruma yöntemleri hakkında detaylar sundu. Peki Can Yaman nasıl formunu koruyor? Bol bol spor yapan Can, aynı zamanda yediklerine de çok dikkat ediyor.

Yeni dizisi için eğitimler alan Can Yaman’ın kaslarının ne kadar geliştiğini de herkes fark etmiştir. Oyuncu vücudunu düzenli spor yapmaya ve iyi beslenmeye borçlu.

Can Yaman, çocukluk yıllarından itibaren birçok spor dalı ile ilgilendi. Hem spor yaptı hem de sağlıklı beslenmeyi kendisine ilke edindi. Bu sayede de güçlü bir bedene sahip oldu.

Can Yaman'dan form korumak için hayranlarına altın öğütler 9

Oyuncu şu öğütlerde bulundu: “Sporsuz bir hayat düşünemiyorum. Özellikle doğa sporlarına düşkünüm. Spor hayatımın en önemli parçasını oluşturuyor.”

“Beslenmeyle ilgili özel bir tüyo veremeyeceğim çünkü hiç bir zaman diyet uygulamadım. Ev yemekleri seven ve genel olarak sağlıklı beslenen bir yapım var. ”

“Sadece şunu diyebilirim, her ne yiyorsam damak tadıma uymalı, yağı tuzu lezzeti olmalı. Lezzetsiz olan bir şeyi çok faydalı olsa da tüketmeyi sevmiyorum.”