Ana sayfa Sosyal Medya Leyla ile Mecnun’da Erdal Bakkal krizi diye bir şey var mı yok mu?

Leyla ile Mecnun’da Erdal Bakkal krizi diye bir şey var mı yok mu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Exxen platformunda yeni bölümleri yayınlanacak olan Leyla ile Mecnun dizisinin hayranları büyük bir sevinç içinde… Bu sevinci kursaklarında bırakan haber ise bir süredir paylaşılıyor. Erdal Bakkal karakterine hayat veren Cengiz Bozkurt’un henüz ikna edilemediği yönünde bilgiler geldi.

Acun Ilıcalı’nın bir döneme damga vuran Leyla ile Mecnun dizisinin yeni bölümlerini Exxen platformunda yayınlama isteği önemli bir adım. Dizinin eski ekibi de yeni bölümlerde rol almayı istiyor. Görüşmelerin yapıldığı ve olumlu yanıtların alındığı da biliniyor. Ancak Erdal Bakkal krizi ile ilgili gelişmeler rahatsızlık vermişti.

Şu sıralarda Show TV’de yayınlanan Kuzey Yıldızı isimli dizide rol almakta olan Cengiz Bozkurt’un teklifi kabul edip etmeyeceği merak ediliyor. Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu ise yeni bir bilgiyi paylaştı.

Erdal Bakkal krizi diye bir şey olmayabilir… Zira, Koloğlu’nun yazısındaki detaylar buna işaret ediyor. Leyla ile Mecnun hayranlarını memnun eden bu gelişmenin detayları şöyle:

Exxen, ‘Leyla ile Mecnun’u tam kadro yeniden çekiyor. Böyle duyuruldu. Birden Erdal Bakkal karakteriyle sorun yaşandığı yönünde haberler çıktı. Sordum durumu… “Bize olumsuz bir cevap gelmedi” dediler.

Leyla ile Mecnun'da Erdal Bakkal krizi diye bir şey var mı yok mu? 7

Dizinin oyuncularından olan Ahmet Mümtaz Taylan’ın Gain platformunda 40 isimli programdaki açıklamaları da dikkat çekmişti. Dizinin neden bitirildiğine yönelik soruyu yanıtlayan Taylan’ın şu sözleri de akıllara yazıldı:

“Gezi olaylarından 3 ay önce seti ziyarete gelen üniversite öğrencilerinin Gezi Parkı’ndaki düzenlemelerle ilgili ne düşündüğümüzü sorduğu zaman verdiğimiz cevap; bir gazetede 3-4 arkadaşımızın Beyoğlu’ndaki hadiseler sırasında bir fotoğraf karesi yüzünden ‘bence’ kalktı! Burak Aksak diyor ki, ‘etkisi büyük reytingi düşük bir diziydi’ yüzde yüz doğru söylediği şey, TT’de her hafta birinci olurduk, hala Leyla ile Mecnun birinci oluyor ama, TRT maliyeti ile reytingi birbirine ters olan her işi öyle kaldırmadı. Dolayısıyla o Burak’ın fikridir saygı duyarım ama, katılmıyorum. Bülent Arınç’ın da ne dediği çok önemli değil, Arınç söylemesi gerekeni söylemekle görevle olduğu bir makamda. Bence Gezi yüzünden kaldırıldı. “