Ana sayfa Sosyal Medya Leyla ile Mecnun’un dönüşü muhteşem olacak, youtube trendleri bunu söylüyor!

Leyla ile Mecnun’un dönüşü muhteşem olacak, youtube trendleri bunu söylüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen platformunda eski dizilerin yeni bölümlerinin yayınlanarak izleyicilerin platforma kazandırılması çalışmalarına Leyla ile Mecnun dizisiyle devam ediliyor… Sihirli Annem projesi bu anlamda platformun reklamının geniş kitlelere duyurulmasını sağlamıştı… Sihirli Annem’in yeni bölümleri beklenen ilgiyi görmemiş olsa da çok iyi bir tanıtım stratejisini sağladı.

Leyla ile Mecnun ise öyle değil… Milyonlar bu absürt komedi dizisinin yeni bölümlerini izlemek için heyecanla bekliyor… Exxen’de yakında izleyicilerle buluşacak olan dizinin ilk fragmanı “Efsane Geri Dönüyor” başlığı ile yayınlandı… Dizi hayranları ilk fragmana büyük ilgi gösterdi.

Onur Ünlü’nün yönetmenliğini yaptığı ve tüm ekibin hikayede yer aldığı dizide Leyla karakterini ise Deniz Işın canlandırıyor… Leyla ile Mecnun dizisinin 8 yıl aradan sonra yeni görüntülerinin yayınlanması sosyal medyada ilgi patlaması yaptı.

Twitter, facebook ve instagram platformlarının yanı sıra youtube ortamında da fragmana ilgi büyük oldu. Dizi hayranları kısa sürede binlerce izlenme yaparak Leyle ile Mecnun fragmanını trend videolar listesine çıkarttı.

Dizinin yeni döneminden ilk görüntülerine birçok yorum ve binlerce beğeni de gelince trend videolar listesinde Leyla ile Mecnun 3. sırada yerini aldı. Bu bile diziye olan ilginin ne kadar büyük olduğunu ve Acun Ilıcalı’nın ne kadar başarılı bir adım attığını anlatmaya yetiyordu.

Bir dizi hayranı, “Hoş geldin Leyla ile Mecnun, senin yerin her zaman kalbimizin en güzel köşesinde” yorumunda bulundu. Bir başka dizi hayranı ise “Mekanın sahibi geri dönüyor” klişesini hatırlattı. “Müsilaj suratlı” esprisi de fragmanda dikkat çeken bir detay oldu.