Ana sayfa Dizi Haberleri Lise Devriyesi Yiğit’i yeni görevler bekliyor

Lise Devriyesi Yiğit’i yeni görevler bekliyor

tarafından ker_def

Lise Devriyesi 8. Bölüm Fragman ve Özet 21 Mayıs Pazar

Lise Devriyesi tam bir gençlik dizisidir. İçinde hem aksiyon hemde komedi konularını barındırıyor. Yayınlandığı ilk günden beri Trt 1 ekranlarında yoğun ilgiyle takip ediliyor. Yiğit genç bir polistir ve başarılı olmak onun için her şeyden önemlidir. Yakalamaları gereken bir iş adamı vardır. Bunun için Yiğit’i yeni görevler bekliyordur. Ama o bu durumu nasıl atlatacağını hiç bilemez. Çünkü Karebil Lisesi’nde öğrenci olmak zorundadır. Ama öğrencilik yıllarında çok fazla sorunla karşılaştığı için bu işe girişirken çok tedirgin olur.

Ne yaparsa yapsın bu işinde üstesinden bir şekilde gelmek zorundadır. Lise yıllarına geri dönen Yiğit’i sürprizler bekliyordur. Aynı zamanda lisede bir öğrenciyle kesişir yolları. Işıl çok alımlı bir kızdır. Ama Başkomiser Necdet’in kızı olduğunu da unutmamak lazım. Yiğit ona çoktan gönlünü kaptırmıştır ama bunu kendine bile itiraf etmekte zorlanır.

Yiğit’in asıl görevi Çetin Soyer’in oğlu olan Fırat ile arkadaşlık kurmaktır. Fırat’ı tam anlamıyla kendi taraflarına çekince Çetin’in de yaptıklarını ortaya çıkaracaklarını düşünür. Tek çözüm Fırat ile iyi anlaşmaktan geçiyordur. Ama Işıl sadece Yiğit’in gözetiminde değildir. Fırat da çoktan onu görmüş ve oldukça beğenmiştir. Şimdi ise Yiğit’in hem Işıl’a sahip çıkması hemde Fırat’ın yanına girmesi gerekmektedir. Oldukça zorlu bu görevde neler yapacak?