Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisi Camdaki Kız’ın ritmini bozdu, Bir Zamanlar Çukurova fırsatı gole çevirdi!

Mahkum dizisi Camdaki Kız’ın ritmini bozdu, Bir Zamanlar Çukurova fırsatı gole çevirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamı reyting yarışıyla ilgili söylenebilecek en net durum Mahkum isimli Fox TV dizisinin tüm dengeleri alt üst ettiği gerçeği… Kanal D ekranında yayınlanan Camdaki Kız dizisi, Mahkum’un gelişinden en kötü etkilenen yapım oldu.

Camdaki Kız yine harika bir bölümle daha izleyicilerini memnun etti. Kanal D’nin en sevilen yapımlarından olan Camdaki Kız, daha önce çift haneli reytingleri kolaylıkla elde edebiliyor ve tüm kategorilerde birincilik alabiliyordu.

Ancak Mahkum dizisi başladıktan sonra en büyük izleyici kaybı Camdaki Kız’da yaşandı. Tüm kategorilerde bir miktar gerileyen dizi, 23 Aralık Perşembe akşamı tüm kişiler kategorisindeki birinciliği kaptırdı. Bu kategoride üçüncü olan dizi, AB ve ABC1’de ise yine birinciliklerine devam etti.

atv’nin dördüncü sezonda başarılı şekilde devam eden Bir Zamanlar Çukurova dizisi, tüm kişiler kategorisinde fırsatı iyi değerlendirerek haftalar sonra yeniden birincilik elde etti. Bu durum dizi adına son derece önemli bir çıkış. 3 sezon boyunca perşembe akşamlarını sürükleyen Bir Zamanlar Çukurova, uzun süre Camdaki Kız’ın gölgesinde kaldıktan sonra yeniden birinci olabildi. Dizinin AB’de sekizinci ve ABC1’de ise beşinci durumda olduğunu belirtelim.

Mahkum dizisi ise yine çok başarılı reytingler elde etti. Tüm kişiler kategorisinde dördüncü olan dizi, AB grubunu üçüncülükle bitirdi. ABC1’de ise iyi bir sıçrama yapan Mahkum günü ikinci sırada tamamladı. Önümüzdeki haftalarda Mahkum dizisi özellikle ABC1 grubunda Camdaki Kız’ın birinciliğine son verebilir.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi de yapılan değişikliklerden olumlu etkilendi ama Mahkum dizisi gelince bir miktar izleyici kaybı yaşadı. TRT1’de yayınlanan dizinin tüm kişilerde günü altıncı tamamladığını ve AB ile ABC1’de ise dördüncülük elde ettiğini belirtelim.