Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece yeni yılın ilk günü hayranlarına büyük sürpriz yapacak!

Eda Ece yeni yılın ilk günü hayranlarına büyük sürpriz yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisi, Eda Ece’nin kariyerinde en büyük çıkışı yaptığı proje oldu. Yıldız karakterini canlandıran genç oyuncu, başarılı performansı ile alkış aldı.

Yasak Elma beşinci sezonda da yoluna devam ediyor. Dizideki doğaçlama sahneleriyle hayranlarını mest eden Eda Ece, Şevval Sam ile birlikte hikayenin sürükleyicisi oldu.. Oyuncunun hayranları da performansından memnun. Hızla popülerliğini artıran Eda Ece, 1 Ocak 2022 Cumartesi günü hayranlarına bir sürpriz yapacak.

Fox TV ekranında yeni başlayacak olan Maske Kimsin Sen? isimli yarışma programı başlıyor. Dedektifler arasında Eda Ece de bulunuyor. Ünlü oyuncu, dizi dışında bir de yarışma programı ile Fox TV ekranında hayranları ile buluşacak.

Eda Ece’nin yanı sıra; Doğu Demirkol, Melis Sezen, Alican Yücesoy da yine dedektifler arasında bulunacak ve maske ile şarkılar söyleyecek olan ünlü ismi tanımaya çalışacak.

Masumlar Apartmanı isimli TRT1 dizisinde Naci karakterini canlandıran Tansel Öngel de programın sunucusu olarak yerini alacak. Programın her bölümünde stüdyodaki ünlü isimler dedektiflik yaparak, maskelerin altında kimin olduğunu bulmaya çalışacaklar.