Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin Mahkum dizisi reytinglere birinciliğe göz kırpıyor!

Fox TV’nin Mahkum dizisi reytinglere birinciliğe göz kırpıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yeni başlayan Mahkum dizisi, bilindiği üzere Güney Kore dizisi Innocent Defendant’ın uyarlamasıdır… Onur Tuna ile İsmail Hacıoğlu’nun başrolünde yer aldığı dizinin kadın başrolleri olarak da Seray Kaya, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu’nu izliyorsunuz…

Mahkum dizisi geçen hafta ilk iki bölümü ile başladığında stratejinin ters tepmesi ihtimaline yönelik olarak eleştiriler yapılmıştı. Ancak Fox TV’nin stratejisinin çok başarılı olması ve dizinin çok iyi reytingler elde ederek izleyiciyi kendisine bağlaması dikkatlerden kaçmadı.

Üçüncü bölümün reyting sonuçları da bu durumun devam edip etmeyeceğini göstermesi bakımından çok merak ediliyordu. 23 Aralık akşamı yayınlanan üçüncü bölümün ardından gelen reyting sonuçları Mahkum dizisinin izleyiciden geçer not aldığını kesinleştirdi.

Dizinin reytingleri rakiplerine çok yakın. Hatta Camdaki Kız dizisinin düşüşüne de yol açan Mahkum dizisi, yakında Kanal D’nin elinden birincilikleri alırsa şaşırmamak lazım..

Bu hafta Bir Zamanlar Çukurova dizisi fırsatı değerlendirip Camdaki Kız’ın elinden tüm kişiler kategorisinde birinciliği aldı. Ancak gelecek hafta Mahkum dizisi bir miktar daha çıkış yapar ise hem tüm kişiler hem de ABC1 grubunda birincilik elde edebilir.

Mahkum dizisi için bu hafta gelen reyting sonuçlarının birinciliğe göz kırpma olarak değerlendirebiliriz. Camdaki Kız’ın iki haneli oranlardan geriye gelmesi ve Mahkum dizisinin de bir miktar yükselişi ile birlikte önümüzdeki hafta zirvede her şey değişebilir.

Mahkum dizisinin 4. yeni bölümü 30 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak. İşte yeni bölümden ilk fragman: