Ana sayfa Sosyal Medya Mahur, Maraşlı’yı öpünce ‘elin ayağın rahat dursun bayan’ diyecek diye çok korktuk!

Mahur, Maraşlı’yı öpünce ‘elin ayağın rahat dursun bayan’ diyecek diye çok korktuk!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Maraşlı dizisinin dün akşam 6. bölümü yayındaydı. Burak Deniz ve Alina Boz ikilisinin başarılı performansının yanı sıra, hikayenin de iyice ilgi çekici hale gelmesi izleyicileri adeta mıknatıs gibi Maraşlı dizisine çekiyor.

Dün akşam yayınlanan 6. bölüm çok iyi reytingler aldı. Total ve AB kategorilerinde Çukur dizisini geçerek Uyanış Büyük Selçuklu ve Yasak Elma’dan sonra en çok izlenen 3. dizi olan Maraşlı, iyi sonuçlarla yoluna emin adımlarla devam ediyor. Sefirin Kızı dizisinin izleyici kaybettiği noktada Maraşlı’nın bu diziden kopanları toplamaya başlaması da dikkatleri çekiyor.

Dizinin 6. bölümünde yayınlanan bir sahne vardı ki, sosyal medyada da çok konuşuldu. Maraşlı yine Mahur’u Savaş’tan kurtardı. Yine onun en yakınındaki kişi olduğunu gösterdi. Mahur da 6. bölümde Maraşlı’ya karşı duygularının farklılaşmaya başladığını hissetti. Her ne kadar Mahur kabul etmese de Maraşlı’ya yavaş yavaş bağlanıyor.

Mahur, Maraşlı'yı öpünce 'elin ayağın rahat dursun bayan' diyecek diye çok korktuk! 7

Maraşlı ile Mahur’un akşam eğlencesinden sonra gelen öpücük ise dizi hayranlarını gülümsetti. Mahur, Maraşlı’nın yanağına bir öpücük kondurdu. İşte bu sahne sosyal medyada adeta espri patlaması yaşanmasına neden oldu.

Maraşlı hayranları, binlerce mesaj bıraktı ve bazı espriler de birbiri ardına sıralandı. İşte Maraşlı dizisindeki öpücük sahnesiyle ilgili sosyal medyaya düşen esprili yorumlar:

“Bayan elin ayağın rahat dursun deseydi baya gülerdim.”

“Aniden öpmek hamlıktır derler Bayan.”

“Benim için beni öpmeniz değil güvenliğiniz önemli bayan.”

“Mahur’u korurken kurt kesilen Celal’in mahur onu öptüğünde kuzuya dönmesi.”

“Mahurcum böyle bi adamı yanağından mi öper insan gözlerinden opecektin tam kirpiklerini.”

“Mahur öptükten sonra Maraşlı’nın yüz ifadesi…”