Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı dizisi final kararı tartışılıyor ama izleyiciyi sevindiren bir gelişme yaşandı!

Maraşlı dizisi final kararı tartışılıyor ama izleyiciyi sevindiren bir gelişme yaşandı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Atv’de ekrana gelen Maraşlı dizisiyle ilgili final kararının alındığı kulislere düştü. Bu haber üzerine bir anda sosyal medya karıştı. Burak Deniz ve Alina Boz’un başrolünde oynadıkları diziyle ilgili alınan final kararı, izleyiciyi hüsrana uğratırken, eleştiri oklarını da üzerine çekti.

Diziyle ilgili uzun süredir yapımcı firma Tims&B ve atv’den sezon finali olup olmayacağı ile ilgili bir açıklama bekleyen izleyici, final ile ilgili iddiaların bir anda konuşulmaya başlamasıyla hüsrana uğradı!

Kanalın reytinglerin gidişatına bakarak bir karar vermeye çalıştığı konuşulmaktaydı. Son bir kaç haftadır dizinin reytinglerindeki düşüş, izleyiciyi de endişelendirmekteydi.

Maraşlı dizisinde Mahur ve Celal aşkını heyecanla bekleyen kimi izleyiciler, Celal Kün karakterin ardındaki sır perdesinin aralanması, Savaş ve Necati’nin kardeş olmadıklarını ortaya çıkması, Aziz ve İlhan’ın ölmesi gibi gelişmeler sonrasında diziye ilgiyi de kaybetti.

Maraşlı dizisi final kararı tartışılıyor ama izleyiciyi sevindiren bir gelişme yaşandı! 8

Celal’in Mehmet İnce olduğunun ortaya çıkması, hikayeye bir halanın eklenmesi ve farklı karakterlerin girmesi de diziyi kurtaramadı!

Kemik bir izleyici kitlesi ise final nedeniyle sosyal medyada bir araya gelerek diziyi gündeme taşımaya başladı. Fakat final kararının değişmesi zor!

Maraşlı dizisi final kararı tartışılıyor ama izleyiciyi sevindiren bir gelişme yaşandı! 9

Yine de izleyiciyi bir nebze tatmin eden bir gelişme gündemde. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından yaptığı paylaşıma göre Maraşlı dizisinin final tarihi uzatıldı.

Gelecek hafta 7 Haziran Pazartesi akşamı 20. bölümü yayınlanacak olan dizi 26. bölüme kadar uzatıldı. Final tarihi ise 12 Temmuz olarak belirlendi.

Maraşlı 20. bölüm tanıtımı aşağıda…