Ana sayfa Dizi Haberleri Ada Masalı dizisiyle ilgili Alp Navruz’un dediği çıktı!

Ada Masalı dizisiyle ilgili Alp Navruz’un dediği çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Yaz aylarına damga vurması beklenen Ada Masalı isimli Star TV dizisinden fragmanlar yayınlanmaya devam ediyor.15 Haziran akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan dizi merak ve heyecanla bekleniyor. Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz ikilisinin çok iyi bir uyum yakalayacakları daha fragmanlardan bile anlaşılıyor.

Alp Navruz, Ocak ayında Zümrüdüanka dizisinin finalinden sonra dinlenmeye çekilmişti.Bu süreçte 15’e yakın teklif aldığı ortaya çıkan oyuncu, üzerine çok düşündü ve hikayesini de güzel bulduğu Ada Masalı’nı tercih etti. Alp Navruz, röportajında yeni dizisi üzerinde çalışma imkanı bulduğunu ve bunun çok iyi bir şey olduğunu söylemişti.

ReTouch isimli dergiye konuşan oyuncu, çok heyecanlı olduğunu belirterek, “Hazırlanmak için uzun bir süreye sahip oldum o yüzden avantajlı görüyorum yaşadığım süreci” diye konuşmuştu. Oyuncu ayrıca karakteri hakkında ise şu detayı vermişti: ““Bugüne kadar canlandırdığım karakterlerden farklı olduğunu söyleyebilirim.”

Alp Navruz hayranları dizinin yeni fragmanını izleyince gerçekten de oyuncunun dediği gibi daha önce görmedikleri bir rolde izleyeceklerini hemen fark etti. Bir adada geçen hikayede oyuncu, Poyraz Demir karakterine hayat verecek.

Dizinin fragmanında Poyraz karakterinin agresif halleri dikkat çekiyor. Alp Navruz’u dediği gibi, ünlü oyuncu bambaşka bir karakterle ekrana dönüyor ve onu daha önce hiç bu halde izlememiştiniz.

Oyuncu dizi hakkında ise şöyle konuştu: “Normal hikayelerden farklı olarak bir adayı, ada insanlarını, özlediğimiz güzel insan ilişkilerini anlatmaya çalışacağız.”

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un yanı sıra İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz ve Bedia Ener gibi usta ve genç isimlerin bir arada rol aldığı dizinin yönetmen koltuğundan Ali Bilgin yer alırken, sımsıcak hikayesiyle yaz ekranlarına damga vuracak olan dizinin senaryosu da Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak’ın kaleminden çıkıyor.

‘Ada Masalı’ 15 Haziran Salı akşamı ilk bölümüyle Star TV’de!