Ana sayfa Sosyal Medya Özge Gürel, başka bir ülkenin magazin sayfalarında boy gösterecek!

Özge Gürel, başka bir ülkenin magazin sayfalarında boy gösterecek!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Özge Gürel, şu sıralar ekranlarda yok. Ancak hayranları büyük bir merakla ekrana dönmesini bekliyor. Son olarak geçtiğimiz yaz Can Yaman ile birlikte Bay Yanlış dizisiyle ekranlara gelmişti. Büyük heyecanla başlayan dizi, sezonda da devam etti.

Fakat yaz ekranında aldığı reytingleri alamadı. Karşısındaki diğer dizilerle rekabette zorlanınca, Fox TV, diziyi bitirme kararı aldı.

Sadece 14 bölüm yayınlandı dizi ama Türkiye’de ilgi görmese de başka ülkelerin dikkatini çekti. Öncelikle Can Yaman ve Özge Gürel hayranlığının üst noktalarda olduğu İtalya’da…

Daha önce birlikte Dolunay dizisinde rol alan iki oyuncu, bu dizi sayesinde İtalya’da çok sevilmişlerdi. Gürel, başka dizileriyle de ülkede tanınıyordu. Bay Yanlış ile bir kez daha İtalya’yı fethetmeye hazırlanıyor şu sıralar!

Özge Gürel, başka bir ülkenin magazin sayfalarında boy gösterecek! 7

İtalyan televizyonu Canale 5’te geçtiğimiz hafta Erkenci Kuş dizisi final yaptı. Rekor bir izlenme oranına ulaşan dizi, şu sıralar ülkede farklı anlaşmalara imza atan Can Yaman’ın da etkisiyle büyük dikkat çekerken, bu kez Bay Yanlış dizisi ekrana gelmeye başladı.

Böylece Özge Gürel de yeniden İtalyan medyasının markajına girdi! Oyuncunun başrolünde yer aldığı Bay Yanlış dizisinin yayınlanması ile birlikte, İtalyan magazinindeki popülerliği de yeniden artışa geçiyor!

Gazeteci Birsen Altuntaş, Özge Gürel ile ilgili, İtalyan INpress magazine sayfasının özel bir haber içeriği hazırladığını duyurdu…